Kirsten Dunst: Ækelt at kysse Brad Pitt

Stjernen var kun 11 år, da hun måtte lægge læber til

Kirsten Dunst syntes ikke, at det var fedt at kysse Brad Pitt. Foto: AP
Kirsten Dunst syntes ikke, at det var fedt at kysse Brad Pitt. Foto: AP

Da Hollywoodstjernen Kirsten Dunst fik sit første kys, var det af Brad Pitt. Men i modsætning til mange andre hunkønsvæsner følte hun ingen glæde. Tværtimod. Hun fandt det ualmindelig ækelt.

Læs også:

Se også: Kirsten Dunst: Far må ikke se min nye film

Forklaringen kan være, at det skete for næsten 20 år siden, og at Dunst kun var 11 år, da hun måtte lægge læber til den store filmchamør i filmen 'Interview With the Vampire', afslører hun ifølge VG i Bullet Magazine.

I filmen, som senere indbragte hende en Golden Globe-nomination, spiller hun en udødelig kvinde, der er fanget i en pigekrop.

Læs også:

Se også: Hun er Hollywoods mindst sexede

Som barn skulle hun altså foregive at have en voksen kvindes begær og sexinstinker. Og derfor skulle hun naturligvis kysse sin modspiller, Brad Pitt.

- Det var bare et let kys, og alle syntes, at jeg var vildt heldig, at jeg skulle kysse ham. Men jeg syntes, at det var ækelt. Privat kom jeg ikke til at kysse nogen, før jeg var 16 år, tilføjer hun.

Læs også:

Se også: Kirsten Dunst leder efter sin mis

Når hun husker tilbage, var det absolut intet galt med Brad Pitt. I fritiden sad han og kiggede på det amerikanske realityshow, 'Real World'. På grund af sin rolle havde han langt, hippie-agtigt hår og var i virkeligheden en sej fyr.

Det var i 1994. I dag er Kirsten Dunst selv en stor stjerne. Måske ikke helt med Brad Pitts løn, men dog godt deropad. Og pt. er hun aktuelt med filmen 'Upside Down'.0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere