På flugt fra den ultimative rå vold

Den officielle trailer på Michael Noers film 'Nordvest' byder på rå vold, frække fester med halvnøgne damer og kokain i lange baner - se den her

- Er det dig, der hedder Casper?

- Hvor har du mit nummer fra?

- De gule sider under tyveknægt.

Sådan er en af startscenerne til den officielle trailer til Michael Noers kommende film, hvor den unge tyveknægt Casper(Gustav Dyekjær) for første gang møder bandelederen Bjørn(Roland Møller). Og det bliver begyndelsen til en kriminel løbebane med narko og prostitution, hvor Casper bliver fanget i en voldelig konflikt mellem to bander.

Der er kæmpe forventninger til filmen. Michael Noer fik nemlig en usædvanlig flot spillefilmsdebut, da han for et par år siden sammen med Tobias Lindholm debutterede med fængselsfilmen 'R'.

Narko og prostitution
Michael Noer tager i sin film 'Nordvest' udgangspunkt i Casper (Gustav Dyekjær Giese) bor i NordVest sammen med sin mor, lillebror og lillesøster, hvor han ernærer sig ved at sælge hælervarer til Jamal (Dulfie Al-Jaburi), en af kvarterets bandeledere. Men hierarkierne står for fald, da den organiserede kriminalitet, i skikkelse af Bjørn (Roland Møller), flytter ind i kvarteret. Casper får tilbudt et job og øjner straks muligheden for at stige i graderne, da han bliver involveret i Bjørns forretninger med narko og prostitution. Da spændingerne mellem Bjørn og Jamal optrappes forandrer Caspers barndomskvarter sig til en regulær kampplads. Casper er nu fanget i en konflikt som truer med at ødelægge ham og hans familie.

Filmen 'Nordvest' har premiere i de danske biografer den 18. april.

Læs også:

Et bandemedlem puster sig her op til et voldeligt angreb i en scene fra Michael Noers nye film 'Nordvest'.(Foto: PR Foto) Film - 21. feb. 2013 - kl. 15:06 Skud, vold, sex og stoffer i Nordvest

Læs også:

Se også: Tæt på de hårde drenge fra 'Nordvest'

1 af 6 Michael Noers film 'Nordvest' byder også på frække fester med halvnøgne damer, hvor kokainen flyder i lange baner.(Foto: Nordisk Film)
2 af 6 Gustav Dyekjær har hovedrollen som den småkriminelle Casper, der bliver dybt involveret i alvorlig kriminalitet.(Foto: Nordisk Film)
3 af 6 Så er der rå vold i luften.(Foto: Nordisk Film)
4 af 6 Casper tjener i starten penge ved at lave indbrud, men senere bliver det mere alvorligt med narko og prostitution.(Foto: Nordisk Film)
5 af 6 Her er filmplakaten til den længe ventede film 'Nordvest'.(Foto; Nordisk Film)
6 af 6 Småforbryderen Casper(Gustav Dyekjær) løber for sit liv med voldelige bandemedlemmer efter sig.(Foto: Nordisk Film)
0 kommentarer
Vis kommentarer