De planlagde at halshugge Joss Stone

To britiske statsborgere sidder netop nu på anklagebænken for at have planlagt at begå røveri mod Joss Stone og derefter halshugge hende med et samurai-sværd, fordi hun er venner med det britiske kongehus

To britiske statsborgere sidder netop nu på anklagebænken, hvor de er tiltalt for at have planlagt at halshugge den smukke soul-sangerinde Joss Stone.(Foto: AP)
To britiske statsborgere sidder netop nu på anklagebænken, hvor de er tiltalt for at have planlagt at halshugge den smukke soul-sangerinde Joss Stone.(Foto: AP)

Det var tilsyneladende den britiske soul-sangerinde Joss Stones nære forhold til den britiske kongefamilie, der var medvirkende til, at to britiske statsborgere, 35-årige Kevin Liverpool og 32-årige Junior Bradshaw i juni 2011 planlagde at røve og halshugge den populære sangerinde i hendes eget hjem.

De blev dog heldigvis anholdt, inden de fik realiseret deres grusomme planer. Under anholdelsen var de både i besiddelse af et stort samurai-sværd, flere hammere og en kniv.

Læs også:

Se også: Joss Stone taler ud om kidnapnings-forsøg

Læs også:

Se også: Stone har det fint efter attentatforsøg

Joss Stone er en hun-djævel
Det blev i dag afsløret i retten i London, hvor de to britiske statsborgere sidder på anklagebænken tiltalt for forsøg på væbnet røveri og mord.

Under retssagen i dag kom det også frem, at der blev fundet adskillige sedler i deres bil, hvor Liverpool og Bradshaw havde skrevet, at de ville halshugge Joss Stone, som de beskrev som 'en hun-djævel'.

På sedlerne havde de også skrevet: 'Jocelyn RIP'(Jocelyn hvil i fred ), 'find en flod, hvor vi kan smide liget', 'led efter smykkeboks'. Og mange af sedlerne var krydret med anti-royale sætninger og udtryk.

De to tiltalte britiske statsborgere har angiveligt haft et stort had til Joss Stone på grund af hendes nære forhold til det britiske kongehus. Joss Stone har flere gange givet koncerter i forbindelse med royale velgørenheds-arrangementer, og hun var også inviteret med til Prins William og Kate Middletons bryllup som en privat ven af parret.

I den britiske avis The Sun citeres anklageren Simon Morgan blandt andet for følgende:

- Med det store arsenal af våben er det tydeligt, at de havde planer om at begå alvorlig og seriøs vold. Deres mål var Joss Stone, som de havde planer om begå røveri mod og efterfølgende dræbe, forklarede Simon Morgan i retten og tilføjede:

- På sedler havde de skrevet, at de ville halshugge Joss Stone, og man må sige, at et stort samurai-sværd er meget velegnet til den slags.

Sagen fortsætter i de kommende dage.

Læs også:

Se også: Joss Stone skulle dræbes med samuraisværd

Læs også:

Se også: Nægter mord-anklager mod Joss Stone

Læs også:

Se også: Overfaldsmand: 'Find en flod at kaste hende i'

1 af 4 Her bliver den 35-årige Kevin Liverpool og den 32-årige Junior Bradshaw ført ind til retten i London. (Foto: Polfoto)
2 af 4 Joss Stone bliver af mange kaldt nutidens svar på Janis Joplin.(foto: AP)
3 af 4 Sådan er den 35-årige Kevin Liverpool og den 32-årige Junior Bradshaw idag blevet portrætteret af en tegner under selve retssagen.(Foto: PA Photos)
4 af 4 To britiske statsborgere sidder netop nu på anklagebænken, hvor de er tiltalt for at have planlagt at halshugge den smukke soul-sangerinde Joss Stone.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere