Druk og død giraf i The Hangover 3

Tømmermænds-drengene vender tilbage til Las Vegas i tredje og sidste film

Det er igen blevet tid til en vild druktur i Las Vegas.

Ud fra traileren bliver det endnu en gakket tur med sindsyge stunts og en kulsort humor. Eksempelvis køber Alan en giraf, som han kører rundt med på en trailer - lige indtil der kommer en bro.

Bradley Cooper, Ed Helms og Zach Galifianakis er tilbage som gutterne i 'the Wolfpack' - Phil, Stu og Alan.

Turen byder på et gensyn med syndens by for de tre drenge, der kom voldsomt galt afsted med deres vens polterabend i den første film.

Læs også:

Bradley Cooper skal ud i en ny gang tømmermænd. (Foto: AP/Chris Pizzello). Film - 5. dec. 2011 - kl. 14:55 Bradley Cooper: Nye tømmermænd på vej

I går kom den første officielle trailer til 'The Hangover part 3: Memorial Day', der modsat de to forgængere ikke handler om en vild polterabend, men derimod starter med en begravelse, hvor Zach Galifianakis' synger 'Ave Maria' som en kastreret sopran.

Den nye film byder også på et glædeligt gensyn med nogle af de skæve karakterer fra den første film - heriblandt Heather Graham i rollen som Stu's første kone, stripperen Jade.

Læs også:

Se også: Mor bandlyst fra at se søns film

Men drengene støder også på deres gamle rivaler gangsteren Mr. Chow og alfonsen Black Doug i skikkelse af Ken Jeong og Mike Epps.

Og Mike Tyson er også tilbage, hvor han som altid spiller sig selv.

Læs også:

Se også: Mike Tyson fandt Brad Pitt i seng med sin kone

Læs også:

Se også: Hjerneskadet efter film-optagelser

0 kommentarer
Vis kommentarer