Se de vigtigste Oscar-film nu

Ben Afflecks film Arco har både vundet en Oscar og en dansk Robert - netop nu kan den ses i Imperial Biografen sammen med flere af de vigtigste Oscar-film

Det er kun en uge siden, at Ben Affleck vandt en Oscar for 'bedste film' for sin film Argo, der nu kan ses i Imperial Biografen.(Foto: AP)
Det er kun en uge siden, at Ben Affleck vandt en Oscar for 'bedste film' for sin film Argo, der nu kan ses i Imperial Biografen.(Foto: AP)

Det er kun en uge siden, at der var Oscar-fest, hvor nogle af verdens bedste film fik den eftertragtede statuette. Og netop nu kan man i Imperial Biografen i København se en lang række af de bedste film.

Ben Afflecks fantastiske ’Operation Argo’, som har vundet stort set alle væsentlige priser verden over, og som også tog årets Oscar for 'Bedste Film', og som igår vandt en dansk Robert-pris er selvfølgelig på plakaten.

Og man kan også se veteranen Michael Hanekes banebrydende ’Amour’, som vandt prisen for Bedste Udenlandske Film, debutanten Benh Zeitlins nyskabende ’Hushpuppy’, Ang Lee`s visuelle mesterværk ’Life of Pi’ i 3D, som indbragte ham prisen for Bedste Instruktør, Steven Spielbergs tankevækkende ’Lincoln’ med prisvindende Daniel Day Lewis i den altdominerende hovedrolle som Lincoln samt ’Les Miserables’ med Russel Crowe, Hugh Jackman & Anne Hathaway.

Osama Bin Laden-filmen
Der er også chance for at se Kathryn Bigelows drama ’Zero Dark Thirty’ og årets overraskelse, komedien ’Silver Linings Playbook’ med Robert de Niro, Jennifer Lawrence, og Bradley Cooper.

Sidst, men absolut ikke mindst, er der en unik mulighed for et gensyn med Tarantinos tempofyldte ’Django Unchained’, som førte til, at fantastiske Christoph Waltz for anden gang kunne tage en gylden statuette med hjem.

Det aktuelle program kan ses her

1 af 2 Ben Aflleck spiller selv hovedrollen i filmen som en CIA-agent, der i 1979 skal hente seks amerikanere ud af Iran..(Foto: AP)
2 af 2 Det er kun en uge siden, at Ben Affleck vandt en Oscar for 'bedste film' for sin film Argo, der nu kan ses i Imperial Biografen.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!