'Kapringen' blev årets film

Filminstruktøren Tobias Lindholm fik stående applaus, da hans film 'Kapringen' fik en Robert som årets bedste film - han vandt også en Robert for bedste manus

Pilou Asbæk ses her i en scene fra filmen 'Kapringen' i rollen som en dansker, der er taget som gidsel af pirater fra Somalia.(foto: Nordisk Film)
Pilou Asbæk ses her i en scene fra filmen 'Kapringen' i rollen som en dansker, der er taget som gidsel af pirater fra Somalia.(foto: Nordisk Film)

- Jeg føler jeg modtager den her pris sammen med et helt rockband, der efterhånden er blevet til et gospel-kor, sagde Tobias Lindholm som tak til alle, der har medvirket til at lave hans film 'Kapringen'.

Stolt og bevæget fortsatte Tobias Lindholm med ordene:

- Jeg troede, før jeg fik tre børn, at det var svært at lave film. Nu synes jeg, at det er let. Jeg er overvældet. Jeg er lykkelig. Og om lidt skal jeg drikke mig meget, meget stiv, sagde Tobias Lindholm, der kort efter igen blev kaldt på scenen, fordi han også vandt en Robert-pris for 'bedste manuskript'. Og i den forbindelse takkede han Gary Skjoldmose, ekspert i gidsel-situationer for både at have været konsulent og medvirket i filmen.

Filmen 'Kapringen' sætter fokus på nogle danskere, der bliver taget som gidsler af pirater i Somalia, og i den forbindelse er det selvfølgelig altafgørende at tænke på, at Søren og Edddy i virkelighedens verden stadig sidder fanget som gidsler i Somalia

1 af 3 Tobias Lindholm, en stolt vinder.(Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 Filminstruktøren Tobias Lindholm fik to Robert-priser. En for 'bedste film' og en for bedste manuskript.(Foto: Lærke Posselt)
3 af 3 Pilou Asbæk ses her i en scene fra filmen 'Kapringen' i rollen som en dansker, der er taget som gidsel af pirater fra Somalia.(foto: Nordisk Film)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere