Oscar-darling snublede på scenen

Jennifer Lawrence vandt prisen for bedste kvindelige hovedrolle ved Oscar-showet

Den 22-årige Hollywood-komet Jennifer Lawrence snublede på vej op af trappen, da hun skulle modtage prisen som bedste kvindelige hovedrolle ved nattens Oscar-uddeling i Hollywood.

Lawrence, der er den næstyngste nogensinde til at vinde prisen, fik stående ovationer, da hun modtog den gyldne statuette.

- I behøver ikke stå op, bare fordi jeg snublede på trappen, siger en forfjamsket Lawrence, da hun havde statuetten i hænderne.

Lawrence fik prisen for sin rolle i den romantiske komedie ’Silver Linings Playbook’, hvor to personer med psykiske problemer finder sammen.

I filmen spiller hun over for Bradley Cooper, der selv var nomineret for bedste mandlige hovedrolle. Han måtte dog se sig slået af 'Lincoln'-stjernen Daniel Day-Lewis.

Jennifer Lawrence har tidligere haft roller i kæmpehittet ’Hunger Games’ og var nomineret til en Oscar for sin rolle i ’Winters Bone’.

De øvrige nominerede i kategorien var niårige Quvenzhane Wallis, Emmanuelle Riva for ’Amour’ samt Jessica Chastain for sin rolle som CIA-analytiker i ’Zero Dark Thirty’ og Naomi Watts fra tsunamidramaet ’The Impossible’.

1 af 2 (Foto: AP)
2 af 2 Jennifer Lawrence, 22, snublede på vej op af trappen, da hun skulle modtage sin Oscar. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere