Smukke Alicia: Oscar-kjolen er en hemmelighed

Alicia Vikander, der spiller dronning i 'En kongelig affære', er klar til den røde løber i Hollywood

Svenske Alicia Vikander havde aldrig været i København, før hun skulle til casting på rollen som Caroline Mathilde i Nikolaj Arcels kærlighedsdrama 'En kongelig affære'. (Foto: Benjamin Kürstein)
Svenske Alicia Vikander havde aldrig været i København, før hun skulle til casting på rollen som Caroline Mathilde i Nikolaj Arcels kærlighedsdrama 'En kongelig affære'. (Foto: Benjamin Kürstein)

LOS ANGELES (ekstrabladet.dk): Alicia Vikander optræder i den ene flotte kjole efter den anden i rollen som dronning Caroline Mathilde i det danske Oscar-håb 'En kongelig affære'.

Den 24-årige skuespillerinde lover, at hun også trækker i en spektakulær kjole, når hun natten til mandag dansk tid skal på den røde løber til Oscar-showet i Dolby Theatre.

Hun vil dog ikke afsløre detaljer om kjolen. Det skal være en overraskelse, siger hun, da ekstrabladet.dk møder hende til pressemøde i Hollywood.

- Det er en hemmelighed. Men jeg kan røbe, at det er en fantastik kjole, lyder det fra den smukke svensker, der er vant til gallafester og turen ned ad den røde løber.

Alicia Vikander har for alvor fået fart på karrieren. Hun har netop spillet over for Keira Knightley i filmen 'Anna Karenina' og er kåret som 'shooting star' i Berlin.

Hun havde aldrig været i København, før hun skulle til casting på rollen som Caroline Mathilde i instruktør Nikolaj Arcels drama om Kong Christian VII og livlægen Johann Struensee.

- Jeg lærte at tale en del dansk under optagelserne, men jeg har glemt det meste, siger skuespillerinden, der får chancen for at genopfriske sit danske i Los Angeles.

- Det er stykke tid siden, jeg har set resten af holdet fra filmen. Det er det, jeg glæder mig mest til. Det bliver lidt som en genforening, siger Alicia Vikander.

Efter Oscar-festen skal Vikander fortsætte optagelserne til Wikileaks-filmen 'The Fifth Estate' i Belgien og kup-dramaet 'Son of a Gun', der bliver optaget i Australien.

 

1 af 2 Pressemøde med holdet bag den Oscar-nominerede danske film 'En kongelig affære'. Fra venstre: Instruktør Nikolaj Arcel, kulturminister Marianne Jelved, skuespillerne Mads Mikkelsen og Alicia Vikander og manuskriptforfatter Rasmus Heisterberg. (Foto: Benjamin Kürstein)
2 af 2 Svenske Alicia Vikander havde aldrig været i København, før hun skulle til casting på rollen som Caroline Mathilde i Nikolaj Arcels kærlighedsdrama 'En kongelig affære'. (Foto: Benjamin Kürstein)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere