Dyre luksusgaver til Oscar-taberne

Gaveposer med alverdens lækkerier bliver foræret væk til Oscar-nominerede, som ikke vinder nogen filmpris

Der er gode trøstepræmier, hvis ikke 'En Kongelig affære' henter hovedgevinsten ved årets Oscar-uddeling. (Foto: Zentropa)
Der er gode trøstepræmier, hvis ikke 'En Kongelig affære' henter hovedgevinsten ved årets Oscar-uddeling. (Foto: Zentropa)

Ingen regner rigtigt med, at den Oscar-nominerede dansker Nikolaj Arcel vinder en af de eftertragtede statuetter for kærlighedsdramaet 'En Kongelig Affære'.

Læs også:

Se også: Filmmedie spår: Øv! Ingen dansk Oscar

Alligevel tager instruktøren formentligt ikke tomhændet hjem fra prisfesten i filmbyen Los Angeles, som finder sted søndag aften lokal tid.

Et marketingsfirma, der hedder Distinctive Assets, forærer nemlig gaveposer væk til Oscar-kandidater, som ikke ender med at hive en af de gyldne figurer med tilbage til kaminhylden.

Læs også:

Se også: Sådan vinder Arcel sin Oscar

De lækre sager i gaveposerne har en anslået værdi af 45.000 dollar - hvilket svarer til omkring 250.000 kroner.

Foræringerne i de såkaldte 'swag bags' eller 'goodie bags' omfatter rejser til Australien, Hawaii og Mexico. Oscar-kandidaterne får også gavekort til personlig fitnesstræning, fyldning af rynker i ansigtet samt akupunktur og aromaterapi.

Læs også:

'En Kongelig Affære', med Mads Mikkelsen og Alicia Vikander i to af hovedrollerne, er nomineret til både en Golden Globe og en Oscar. (Foto: Nordisk Film/Jiri Hanzn/Polfoto) Spil nyheder - 10. jan. 2013 - kl. 19:07 En kongelig outsider

Og så er der også alt det løse: For eksempel hånd-illustrerede tennissko, tequila og kondomer. Og et års VIP-medlemskab af storlufthavnen Heathrow i London.

Nikolaj Arcel er blandt de nominerede i kategorien bedste ikke-engelsksprogede film, hvor østrigske Michael Haneke er storfavorit til at vinde med filmen 'Amour'.

1 af 2 Instruktør Nikolaj Arcel, der her ses sammen med de tre toneangivende skuspillere i filmen Mads Mikkelsen, Alicia Vikander og Mikkel Boe Følsgaard, spås ikke mange chancer på forhånd. (Foto: Henning Hjorth)
2 af 2 Der er gode trøstepræmier, hvis ikke 'En Kongelig affære' henter hovedgevinsten ved årets Oscar-uddeling. (Foto: Zentropa)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere