Casper C i kassen med sexet blondine

Rasmus Bjerg skal bruge en håndgranat, når Casper C har fået en sexet blondine med i seng - se helt eksklusivt den nye teaser til komedien 'Player'

I mange år havde Danmark Kjeld og Dirch som de største komikere, men nu er det et helt nyt makkerpar på vej, nemlig selveste Casper Christensen og Rasmus Bjerg, der springer ud på slap line i den kommende danske komedie 'Player'.

Gambleren og playboy'en Theo(Casper Christensen) siger til sin kedelige advokat-ven Michael Helge:

- Når der kommer damer, så tager du håndgranaten.

- Så tager jeg håndgranaten, gentager Michael Helge.

Og Theo tilføjer: Ja, du tager pik-blokkeren.

- Det er altså pikblokkeren, jeg tager, siger Michael Helge.

Og Theo griner højt: Du er slet ikke klar over, hvad jeg snakker om.

Sådan er dialogen i den nye teaser til den kommende film 'Player' - kort efter ser man Theo(Casper Christensen) splitternøgen i en seng sammen med en super lækker og sexet blondine. Og ind af døren træder selvfølgelig Michael Helge. Og Theo skriger 'Har du håndgranaten klar'.

Umiddelbart aner vi ikke, hvad der menes med 'håndgranaten' og 'pik-blokkeren'. Men vi får helt sikkert svaret, når filmen 'Player' har premiere i de danske biografer torsdag den 20. juni.

Læs også:

Se også: Casper og Emil i partnerbytte

Læs også:

Se også: Casper Christensen i ny stor filmrolle

Læs også:

Se også: Reklame gav årsløn på få dage

Det vilde liv i Sydfrankrig
De fleste vil opfatte det som en bonus at blive sendt et par dage til Côte d’Azur i Nice for at løse en rutinesag, men for den retskafne, ekstremt selvkontrollerende og lettere kedelige advokat Michael Helge (Rasmus Bjerg) er det nærmest en straf. Sol, sand & saltvand er ikke ting, der figurerer på hans top ti liste. Opgaven er umiddelbart en simpel skilsmissesag, men så snart Michael Helge sætter sine fødder på fransk jord, går alt galt. Han bliver franarret 10 mio. kr. af firmaets penge, og pludselig ser fremtiden knap så lys ud. Heldigvis møder han sin gamle ven, den letlevende gambler Theo (Casper Christensen), og sammen får de på ægte James Bond-manér lagt en plan for at få alle pengene tilbage…

En charmerende og skæg feel-good komedie af Tomas Villum Jensen.

'Player' er indspillet i billedskønne Nice i Sydfrankrig. Rollen som gambleren Theo er Casper Christensens første store filmrolle siden megasuccesen 'Klovn The Movie' – i filmens anden hovedrolle ses Rasmus Bjerg, som den ekstremt selvkontrollerede, meget ambitiøse og lettere kedelige advokat.

Øvrige medvirkende: Ellen Hillingsø, Lars Brygmann, Mille Lehfeldt, Lisbeth Wullf, Jens Jørn Spottag, Lise Koefoed og Ditte Arnth.

'Player' er Tomas Villum Jensen syvende spillefilm – han debuterede som spillefilminstruktør med 'Kærlighed ved første hik' (1999), siden har han instrueret 'Min søsters børn' (2001), en succes, der naturligt nok blev efterfulgt af 'Min søsters børn i sneen' (2003), et af årets største hits i 2005 'Solkongen' samt den hårdtslående komedie 'Sprængfarlig Bombe' (2006) og senest 'Ved Verdens Ende' (2009).

For 19 millioner kroner humor
Filmen budget er på 19 millioner kr. og produceres af Blenkov & Schønnemann Pictures v. producerne Malene Blenkov og Michel Schønnemann, som bl.a. stod bag den anmelderroste operafilm 'Juan' af Kasper Holten og Hella Joofs romantiske komedie ”Sover Dolly på ryggen”. Filmen produceres i samarbejde med Det Danske Filminstitut og DR. Manuskriptet er skrevet af Marie Østerbye, filmens fotograf er Sebastian Blenkov og klipper er Anders Villadsen. Filmen distribueres af Nordisk Film Biografdistribution.

1 af 3 Casper Christensen ses her splitternøgen med en super lækker sexet blondine i en scene fra filmen 'Player'.(Foto: Blenkov & Schønnemann Pictures)
2 af 3 Casper Christensen og Rasmus Bjerg nyder de rablende morsomme roller som Theo og Michael Helge i den kommende komedie 'Player'.(Foto: Blenkov & Schønnemann Pictures)
3 af 3 Casper Christensen og Rasmus Bjerg i rollerne som levemanden Theo og den kedelige advokat Michael Helge i den kommende film 'Player'.(Foto: PR Foto/Blenkov & Schønnemann Pictures
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere