International Bodnia-film til Berlin

Den amerikanske spillefilm 'The Stranger Inside' med William Baldwin og Kim Bodnia på rollelisten får premiere i Berlin

Danmarks store skuespiller Kim Bodnia hygger sig her med verdensstjernen William Baldwin på SAS Radisson Hotel i København i forbindelse med promovering af filmen i Danmark..(Foto: Mikkel Khan Tariq)
Danmarks store skuespiller Kim Bodnia hygger sig her med verdensstjernen William Baldwin på SAS Radisson Hotel i København i forbindelse med promovering af filmen i Danmark..(Foto: Mikkel Khan Tariq)

Den amerikanske spillefilm 'The Stranger Inside', produceret af det danske filmselskab ”Drama Deluxe”, får premiere i Berlin fredag den 8. februar i forbindelse med filmfestivalen i Berlin.

Filmen, der er instrueret af den danske filminstruktør Adam Neutzsky-Wulff og produceret af danske Michael Auon, har William Baldwin, Estella Warren og Sarah Butler i hovedrollerne, og Kim Bodnia har en meget vigtig birolle som en velhavende arkitekt på en øde ø i Middelhavet, der har nogle store overraskelser i ærmet i forbindelse med filmens slutning.

Læs også:

Se også: Kim Bodnia: Jeg er klar til Hollywood

'The Stranger Inside' handler om skuespillerinden Emily Moore, der bliver kidnappet og tortureret af en maskeret mand. Pressen dømmer ham hurtigt til at være en psykotisk fan, men kun Emily ved, hvorfor han har overgrebet sig på hende. På flugt fra rædslen, der er ved at indhente hende, forlader Emily New York til fordel for en Middelhavsø sammen med hendes mand Robert. Men det idylliske paradis forvandles til en fælde, da en ung pige dukker op med blod på hænderne og en trang til at manipulere.

Læs også:

Se også: Hollywood-stjerne: Fedt at være i København

Optagelserne til ”A Stranger Inside” har foregået i både i New York, København og på Mallorca.

Læs også:

Se også: Hollywood kommer til København

1 af 4 Danmark møder Hollywood: ’The Stranger Inside’ er produceret af det danske filmselskab Drama Deluxe. Fra venste den danske filminstruktør Adam Neutzsky-Wulff, Estella Warren, filmens danske producer Michael Aoun, Sarah Butler, Kim Bodnia og verdensstjernen William Baldwin.(Foto: Mikkel Khan Tariq)
2 af 4 William Baldwin ses her i en scene fra filmen sammen med skuespillerinden Estella Warren.(Foto: Drama Deluxe)
3 af 4 Filmens plakat.(Foto: Drama Deluxe)
4 af 4 Danmarks store skuespiller Kim Bodnia hygger sig her med verdensstjernen William Baldwin på SAS Radisson Hotel i København i forbindelse med promovering af filmen i Danmark..(Foto: Mikkel Khan Tariq)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere