Min søsters børn i Afrika hitter

De danske børnefamilier er vilde med 'Min søsters børn i Afrika', der allerede nu er set af 56.029

Her ses Peter Mygind i rollen som Onkel Erik, der er taget til Afrika med alle sin søsters børn.(Foto: Lisa Skinner)
Her ses Peter Mygind i rollen som Onkel Erik, der er taget til Afrika med alle sin søsters børn.(Foto: Lisa Skinner)

Med hele 56.029 solgte billetter i åbningsweekenden inkl. præscreeninger har den seneste 'Min Søsters Børn'-film overgået alle forventninger og har i den grad fået børnefamilier i hele landet til at valfarte til biograferne.

Ekstra Bladets anmelder Henrik Quietsch var da heller ikke så kritisk, som han plejer at være og gav filmen tre stjerner med følgende ord med på vejen:

'Men da man denne gang har henlagt det spinkle handlingsforløb – noget med nogle fæle krybskytter – til den afrikanske savanne, så er der rent faktisk noget at kigge på denne gang. Hvilket man heldigvis benytter sig flittigt af. Så se den først og fremmest for dyrenes skyld.'

Læs også:

Se også: 'Min søsters børn i Afrika' - se den for dyrenes skyld

Læs også:

Filmmagasinet - 23. jan. 2013 - kl. 11:35 Filmmagasinet: Peter Mygind døden nær under optagelse

Læs også:

Se også: 'Min søsters børn' tæt på at køre i døden

De to seneste film i serien solgte begge godt 300.000 billetter i biograferne og hev hver i sær ca. 30.000 besøgende i biograferne i åbningsweekenden. Det var derfor ventet, at 'Min søsters børn i Afrika' ville åbne på nogenlunde samme niveau. Men det viser sig, at filmens åbningsweekend i den grad har overgået forventningerne. Således har filmen solgt 49.218 billetter i åbningsweekenden, hvilket svarer til en stigning på hele 57% i forhold til sidste film. Når man lægger de 6.811 solgte billetter fra diverse præscreeninger oven i, er 'Min søsters børn i Afrika' således allerede helt oppe på 56.029 solgte billetter.

Læs også:

Se også: Skruk Robert Hansen: Om syv uger er jeg far

'Min søsters børn i Afrika' er ligesom de foregående fem film i serien, der er lavet siden år 2001, produceret af Michael Obel og hans selskab Obel Film. Michael Obel er selvsagt begejstret og udtaler:

- Vi tog en stor chance, da vi valgte at optage hele filmen on location i Sydafrika. Det var både dyrere og mere udfordrende end at optage herhjemme, men vi var fast besluttet på at ville skabe et stort dansk eventyr på den afrikanske savanne for hele familien - det føler vi er lykkedes. Og det er fantastisk, at publikum nu kvitterer på denne måde. Filmens åbningsweekend bekræfter mig i, at der fortsat er - og vil være fremover - stor interesse for danske familiefilm, hvis de tager sit publikum seriøst, siger Michael Obel.

Læs også:

Se også: Fuld knald på Min Søsters Børn i Afrika

1 af 5 'Min søsters børn i Afrika' er blevet godt modtaget blandt publikum i Danmark, der godt kan lide det ekstra krydderi det er, at filmen er optaget i Sydafrika.(Foto: Lisa Skinner)
2 af 5 Onkel Erik er her kommet i problemer med en stor abe.(Foto: PR/Brett Lefrere)
3 af 5 Robert Hansen og Thomas Levin i rollen som to park-rangers, der er filmens store skurke.(Foto: PR/Brett Lefrere)
4 af 5 Rigtig Afrika-stemning i 'Min søsters børn i Afrika'.(Foto: PR/Brett Lefrere)
5 af 5 Her ses Peter Mygind i rollen som Onkel Erik, der er taget til Afrika med alle sin søsters børn.(Foto: Lisa Skinner)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere