Robertnominerede Lars Mikkelsen: Mads er eminent

Alligevel vil storebror lige ringe til Canada og drille lillebror lidt med den fælles Robert-nominering

Brødrende Mikkelsen er begge nomineret til en Robert i kategorien 'bedste mandlige hovedrolle'. (Arkivfoto/Polfoto/Jesper Nørgaard Sørensen)
Brødrende Mikkelsen er begge nomineret til en Robert i kategorien 'bedste mandlige hovedrolle'. (Arkivfoto/Polfoto/Jesper Nørgaard Sørensen)

Læs også:

Se også: Mikkelsen-brødre i historisk priskamp

- Er vi begge nomineret til en Robert? Hvor er det sjovt. Først blev vi nomineret i samme kategori til en Bodil og nu også til en Robert. Det er altså skægt, og det er da også underholdende, at vi som brødre kan være med til at lave filmhistorie, griner Lars Mikkelsen.

Storebror Mikkelsen er på arbejde i London, og lillebror Mikkelsen arbejder pt. i Canada med sin Hannibal-film, så ingen af de to brødre vidste, at de i dag begge ville blive nomineret til en Robert i kategorien 'bedste mandlige hovedrolle'.

Læs også:

Se også: Lars Mikkelsen får Bikubens Hæderspris

Mads for sin Struense-rolle i 'En kongelig Affære' og Lars for sin vicevært-rolle i 'Viceværten'.

- Jeg vil lige vente lidt med at ringe og drille ham, for de er seks timer bagud i Canada, så han sover nok nu, mener Lars - uden at ville ind på, hvad drilleriet mellem brødrene skal bestå i.

Men tidligere har han fortalt, om den godmodige brødrerivalisering, som han også forventer vil komme til udtryk, når de skal spille over for hinanden i Kristian Levrings western, og hvor Lars i modsætning til Mads endnu ikke har lært at ride.

Læs også:

Se også: Mads Mikkelsen blæser helt til Hollywood

- Uanset hvordan det går, så fortjener Mads at vinde de priser. Han er en eminent filmskuespiller. Det har jeg altid syntes. Det er straks sværere at bedømme sig selv. men jeg er da glad for at nomineringen er kommet i forbindelse med 'Viceværten', for her har instruktøren fået mange hug, fordi der ikke er solgt så mange billetter. Derfor kan nomineringen måske være med til at hype filmen lidt, mener Lars Mikkelsen.

Mads Mikkelsen har i forvejen en Robert og en Bodil for 'Pusher 2' fra 2005. Herudover fik han prisen for bedste mandlige skuespiller for 'Jagten' på Cannes i 2012.

Lars Mikkelsen fik En Robert i 2010 for 'Headhunter'.

0 kommentarer
Vis kommentarer