Se Carl Mar i rollen som Gud i ny film

Terapeuten Carl Mar har i mange år udråbt 'pikken' som Gud - nu springer han selv ud i rollen som Gud i den nye kortfilm 'Jesus Resurrected'

Sådan toner Carl Mar frem som selveste Gud i den nye kortfilm 'Jesus Resurrected' - og han fremturer med en nærmest djævelsk latter.(Foto: Mads Koudal)
Sådan toner Carl Mar frem som selveste Gud i den nye kortfilm 'Jesus Resurrected' - og han fremturer med en nærmest djævelsk latter.(Foto: Mads Koudal)

Hele Danmark ved, at Carl Mar i årevis har udskreget 'pikken' som Gud, men nu springer han selv ud i rollen som selveste Gud i kortfilmen 'Jesus Resurrected'. Og det er oven i købet en politisk ukorrekt Gud, der fra himlen opfordrer Jesus til at slå sine fjender ihjel.

Se Carl Mar i rollen som Gud her

Læs også:Læs også:

TV - 5. mar. 2012 - kl. 20:24 Carl Mar gav pik og kusse-terapi i Big Brother


Den lille kortfilm 'Jesus Resurrected' er lavet af skuespilleren og teksforfatteren Mads Koudal og hans kollega Dennis Bahnson. Mads Koudal spiller i øvrigt selv Jesus i filmen.

- Det er en slags action-komedie, der er lavet som en 'fake' trailer. Det hele er lavet uden profit og ment som en provokerende joke, siger Mads Koudal til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Det er jo også et godt tidspunkt at hylde Jesus netop nu kun et par timer før, at jorden går under.

- Vi er selvfølgelig ikke ude på at skabe en ny Muhammed-krise. Det hele skal forstås med et glimt i øjet, og vi forsøger at ramme en stil, der minder om B-film fra 1980' erne, siger Mads Koudal.

Læs også:

Se også: En meget voldsom viking


Læs også:

Se også: Flugtbilist på film


Læs også: Se også: Mads skal være skurk i Østen

Mads skal være skurk i Østen

Læs også: Se også: Dansk cowboy i Berlin

Dansk cowboy i Berlin

1 af 2 Mads Koudal poserer her for Ekstra Bladet i Berlin i forbindelse med en af sine tidligere roller.(Foto: Christian T. Jørgensen)
2 af 2 Sådan toner Carl Mar frem som selveste Gud i den nye kortfilm 'Jesus Resurrected' - og han fremturer med en nærmest djævelsk latter.(Foto: Mads Koudal)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen