Gifteklar Brad Pitt trapper ned

Skuespilleren Brad Pitt, der nærmer sig de 50 år, har tænkt sig at trappe ned med at optræde på film

Brad Pitt er i gang med at trappe ned. (Foto: AP/Victoria Will).
Brad Pitt er i gang med at trappe ned. (Foto: AP/Victoria Will).

Han er snart 50 år. Han skal snart giftes. Og så vil han producere flere film, end han vil optræde i dem.

Brad Pitt har styr på fremtidsplanerne, men skuespilleren ved ikke, hvornår og hvor henne, han skal giftes med kæresten Angelina Jolie.

- Vi har ikke sat en dato endnu. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske om to uger, eller for den sags skyld til nytår.

- Vi rejser så meget på arbejdet, at det bliver et spørgsmål om bekvemmelighed med hensyn til stedet, siger Brad Pitt til Extra.

Læs også:

Se også: Brad Pitt glemte thanksgiving-højtid

48-årige Brad Pitt er aktuel i filmen 'Killing Them Softly', hvor han spiller en fyr, som får lov at 'bære en stor pistol og skyde folk', som han siger.

Sammen med Angelina Jolie har Brad Pitt seks børn; Maddox (11 år), Pax (otte), Zahara (syv), Shiloh (seks) samt tvillingerne Knox og Vivienne på fire år. Og de er ved at blive utålmodige med det ventende ægteskab.

- Der er meget pres på fra børnene. Vi var ikke klar over, hvor meget det betød for dem. Og hvor meget det betød for os, da vi forlovede os, forklarer Brad Pitt.

Læs også:

Brad Pitt har desginet en helt møbelkollektion. (Foto: AP) Intl. kendte - 6. nov. 2012 - kl. 12:20 Brad Pitt springer ud som møbeldesigner

I fremtiden vil Brad Pitt ikke spille med i så mange film som tidligere, fordi han er ved at blive ældre.

- Jeg bliver 49 om en måned, og jeg ser mig selv skrue ned på skuespillet. Jeg elsker virkelig at producere film, og jeg vil mindre og mindre foran kameraet, fastslår Brad Pitt.

Læs også:

Normalt er Brad Pitt et  vellidt sexsymbol, men nu gør man grin med ham. Foto: AP Intl. kendte - 23. okt. 2012 - kl. 15:14 Brad Pitt gøres til grin over Chanel-reklame

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen