Pivfræk vampyr uden bh og trusse

Kristen Stewart havde hverken bh eller trusser på, da hun i aftes var til premiere på 'Twilight'-filmen 'Breaking Dawn 2'

Kristen Stewart havde ingen bh på, da hun indtog den røde løber. (Foto: Polfoto)
Kristen Stewart havde ingen bh på, da hun indtog den røde løber. (Foto: Polfoto)

Der var ikke meget overladt til fantasien, da Kristen Stewart i aftes indtog den røde løber i London til premieren på den sidste 'Twilight-film, 'Breaking Dawn 2'.

Læs også:

Kristen Stewart kom i en fræk hudfarvet sag. (Foto: AP) Film - 13. nov. 2012 - kl. 11:42 Kristens kjole klædte hende af

Den 22-årige godte af en skuespiller havde ladet både trusse og bh blive hjemme og gav i den grad sine fans noget af sig selv! Den gennemsigte sorte blondesag, som Stewart var iført, skjulte nemlig ikke meget af den unge spændstige piges hud.

Blonde-strategi
Designeren Zuhair Murad havde fortættet blonderne omkring Stewarts sparsomme barm, og omkring hendes bag var der flettet pailletter ind på strategisk velvalgte områder.

Læs også:

Pinagtigt skuespil og patetisk dialog leveres af Kristen Stewart og Robert Pattinson med deres (vampyr)datter og Taylor Lautner. (Foto: NORDISK FILM) Film-anmeldelser - 14. nov. 2012 - kl. 14:19 Breaking Dawn 2 er vulgær pladderromantik

Det var ikke kun undertøjet Kristen Stewart havde efterladt på den anden side af Atlanten. 'Twilight'-stjernen havde heller ikke sine sædvanlige komfortable sko på, da hun trissende rundt på den røde løber. Stewart understregede det flotte og frække look med et par høje hæle fra Christian Louboutin.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen