Twilight-stjerne: Svært at være forbillede

Det er ikke let at have millioner af piger, der ser op til én, men Nikki Reed håber, hun kan gøre en forskel

- Jeg vil så gerne gøre det godt, virkelig gerne, siger Nikki Reed. (Foto: Mogens Flindt)
- Jeg vil så gerne gøre det godt, virkelig gerne, siger Nikki Reed. (Foto: Mogens Flindt)

Millioner af piger verden over drømmer om at være med i 'Twilight'-filmene, der de seneste par år har indtaget biograferne med stor succes verden over.

Men for de skuespillerinder, som de mange piger identificerer sig med, er det ikke altid helt let.

Læs også:

Film - 14. nov. 2012 - kl. 21:27 Twiligt-stjernerne krammede med Helle Thorning

Det kan være en overvældende tanke, at så mange piger ser op til én. Det fortæller skuespillerinden Nikki Reed, der spiller Rosalie Hale i filmene, der er baseret på Stephenie Meyers bøger.

Uvirkeligt at være forbillede
- Jeg vil så gerne gøre det godt, virkelig gerne. Nogle gange kan det føles uvirkeligt at tro på, at jeg kan være et forbillede for nogen, siger Nikki Reed, der har haft en turbulent opvækst og allerede flyttede hjemmefra som 14-årig.

Hun skrev dengang manuskriptet til filmen '13' om en teenagepiges forvirrede liv midt mellem barndommen og voksenlivet - en film, der blev meget populær, og som altså er baseret på hendes egen oplevelse af teenageårene.

Læs også:

Film-anmeldelser - 14. nov. 2012 - kl. 14:19 Breaking Dawn 2 er vulgær pladderromantik

At piger fra nær og fjern ville ønske, at de var ligesom hende, kan derfor nogle gange stadig komme bag på hende, fortæller hun til Ritzau under et besøg i den danske hovedstad i forbindelse med premieren på den sidste 'Twilight'-film i rækken.

Svært at synge
Men hun er fast besluttet på at bruge sin berømmelse til at vise de unge piger den rigtige vej.

- Jeg gør mit bedste, og meget af det, jeg gør, gør jeg også for at sende et budskab ud til folk, siger Nikki Reed, der ud over skuespillet netop også har indspillet et album sammen med sin mand, den tidligere American Idol-deltageren, Paul McDonald.

Læs også:

Se også: Pivfræk vampyr uden bh og trusse

- Det har for eksempel været utroligt svært for mig at synge foran mange mennesker. Det gør mig helt ude af den, og jeg bliver så nervøs.

- Men jeg prøver at sende et budskab ved at gøre det alligevel. For jeg elsker at skrive og at skabe sange, og når man elsker noget, så skal man gøre det.

Kræver nosser
- Bare fordi man ikke er den bedste maler betyder det ikke, at man ikke skal male. Og selv hvis du ikke er den bedste til at skrive, så kan du stadig fortælle din historie.

- Det er der, jeg synes, jeg har min plads som forbillede. Jeg prøver at gøre ting, som jeg synes, folk skal se, at andre tør, og det kræver altså nosser.

- Jeg har lige sunget for 5000 mennesker, og det er det mest skræmmende, jeg har gjort, men jeg vil vise folk, at hvis jeg kan, så kan de også, siger hun.

'Twilight Saga: Breaking Dawn Part II' har premiere i dag i Danmark.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen