Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

'Toy Story'-forfatter skal skrive ny 'Star Wars'-film

De mange Star Wars-fans, der frygter, at Disney vil mishandle deres elskede barndomshelte, kan godt begynde at ryste i bukserne

Manuskriptforfatter Michael Arndt kommer på sit livs opgave, når han skal forsøge at stille de kræsne Star Wars-fans tilfredse. (Foto: AP)
Manuskriptforfatter Michael Arndt kommer på sit livs opgave, når han skal forsøge at stille de kræsne Star Wars-fans tilfredse. (Foto: AP)

Da Disney-koncernen for det svimlende beløb 23,31 milliarder kroner for nylig købte George Lucas Ltd. - og dermed de vigtige rettigheder til hele 'Star Wars'-universet - var der mange hardcore-fans, der blev godt og grundigt nervøse over udsigten til parnerskabet mellem Mickey Mouse og Luke Skywalker.

Nu ser det ud til, at de måske havde noget at have frygten i. Det er nemlig blevet besluttet, at manuskriptforfatteren Michael Arndt skal skrive den første af de nye 'Star Wars'-film.

Little Miss Star Wars
Arndt er bedst kendt for at stå bag børnehittet 'Toy Story 3' samt den hjertevarme familiefilm 'Little Miss Sunshine', som han fik en Oscar for i 2006.

Refærdigvis skal det nævnes, at Michael Arndt også har skrevet manuskript til 'The Hunger Games: Catching Fire', hvilket er opfølgeren på mega-succesen 'Hunger Games', hvis dystre fremtidsvision ligger en hel del tættere på Star Wars end 'Little Miss Sunshine'.

Hvem der skal instruere 'Star Wars VII' er endnu uvist. Sikkert er det dog, at både Steven Spielberg og Quentin Tarantino har sagt klart nej.

Ro på, nørder!
Michael Arndts kollega - Damon Lindelof - der har stået bag blandt andet 'Prometheus' og 'Star Trek Into Darkness', er begejstret for valget.

- Michael Arndt er det perfekte valg. Vi er i gode hænder kære nørder, skrev han på Twitter kort efter valget af Arndt fredag blev officielt bekræftet af Lucasfilm, der tilbage i 1971 blev stiftet af manden bag 'Star Wars'-filmene, George Lucas.

'Star Wars VII' har forventet premiere i 2015, og herefter er der planer om både en film nummer 8 og 9. Herfra er det Disneys plan, at der skal komme en ny film hvert andet eller tredje år.

Efter planen skal 'Star Wars'-faderen George Lucas være kreativ konsulent på i hvert fald den første af de nye film.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen