Kidman skal medvirke i Triers nymfoman-film

Hollywood-stjernen bekræfter overfor fransk magasin, at hun vil arbejde på 'The Nymphomaniac'

Nicole Kidman skal igen arbejde sammen med Lars von Trier. (Foto: Thomas Sjørup)
Nicole Kidman skal igen arbejde sammen med Lars von Trier. (Foto: Thomas Sjørup)

Den australske superstjerne Nicole Kidman skal være med i Lars Von Triers næste store film 'The Nymphomaniac'.

Det bekræfter hun ifølge BT i et interview med det franske filmmagasin Positif.

Her fortæller skuespilleren, at hun vil arbejde på Lars von Triers halvpornografiske film i 'et par dage', som hun formulerer det uden at uddybe yderligere, hvad hendes rolle bliver.

Lars von Triers mangeårige kompagnon i Zentropa, Peter Aalbæk Jensen, vil dog ikke bekræfte, at Nicole Kidman er på rollelisten, men han oplyser, at der i øjeblikket forhandles med den australske skuespillerinde om deltagelse i filmen, som starter optagelser i næste uge.

- Så vidt jeg ved, snakker vi med Kidman, men jeg har ikke skrevet under på nogen kontrakt. Og indtil vi har det tror vi ikke rigtig på noget som helst, siger Peter Aalbæk Jensen til Ritzau.

- Der er ikke skrevet noget under, og før der er det, så skal man ikke ringe med noget som helst. Det er en stor stjerne, siger Peter Aalbæk Jensen om Nicole Kidman.

Han bekræfter, at Zentropa er tæt på at kunne præsentere det hold, som sammen med Trier skal skabe den erotiske film, der skal skildre en kvindes seksuelle udvikling.

- Det varer ikke længe. Vi starter optagelser om en uges tid, siger han.

Charlotte Gainsburg og Stellan Skarsgård er allerede offentliggjort som medvirkende i "The Nymphomaniac", mens filmdatabasen IMDB oplyser, at Shia LaBeouf og Willem Dafoe rygtes også at skulle spille en rolle.

'The Nymphomaniac' kommer til at handle om en kvindes erotiske liv fra hun er 0 til hun bliver 50.

Lars von Trier har allerede planlagt to versioner af filmen.

En blød udgave til biograferne og en hård udgave til DVD'en, hvor man ifølge Lars von Trier vil se en penetration.

- Som kulturradikal kan jeg jo ikke lave en film om en kvindes seksuelle udvikling fra hun er 0 til 50 uden at vise penetration, har Lars Von Trier tidligere erkendt i et interview med amerikanske Entertainment Weekly.

Triers oprindelige plan var at lave en enkelt film om det specielle emne, men Zentropa-chefen Peter Aalbæk har tidligere udtalt, at Triers kommende filmprojekt 'Nymfomanen' bliver en film i to dele.

Nicole Kidman og Lars von Trier arbejdede også sammen i 2003, da hun medvirkede i Lars von Triers 'Dogville, hvor specielt en voldsom voldtægtsscene var hård for skuespilleren.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen