Shia LaBeouf i Lars von Trier-film

Den 26-årige amerikaner rygtes med i 'Nymfomanen'

Lars von Trier og Charlotte Gainsbourgh arbejdede også sammen i 'Antichrist'. (Foto: Zentropa)
Lars von Trier og Charlotte Gainsbourgh arbejdede også sammen i 'Antichrist'. (Foto: Zentropa)

Skuespilleren Shia LaBeouf er den seneste verdensstjerne, der er i tale til den danske instruktørs kommende film 'Nymfomanen'. Det skriver flere udenlandske medier i dag.

Lars Von Triers film har allerede stjerner som Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgard og Willem Dafoe med. Og nu rygtes Shia LaBeouf med i 'Nymfomanen', der over to film tager udgangspunkt i en kvindes seksuelle og erotiske liv fra barndommen til hun bliver 50 år.

Læs også:

Se også: Gainsbourg nægtede at onanere pornostjerne

- Jeg håber, at den første film er klar til Cannes i 2013. Vi vil optage og klippe begge film samtidigt, og begge film skal også færdiggøres med det samme, har Peter Aalbæk tidligere fortalt til Screen Daily.

Håber på tilgivelse fra Cannes
I 2011 blev Lars von Trier smidt ud af filmfestivalen i Cannes på grund af nogle uheldige 'nazistiske' udtalelser under det internationale pressemøde på filmen 'Melancholia'. Men Peter Aalbæk håber dog på, at Trier kommer ind i varmen i Cannes igen.

- Vi har nogle ret store navne på rollelisten til Nymfoman-filmene. Og det beviser jo, at verdensstjernerne stadig godt vil arbejde sammen med Lars på trods af hans mærkelige udtalelser sidste år i Cannes, fortalte Peter Aalbæk Jensen, der håber, at festivallederen i Cannes, Thierry Fremaux vil tilgive Lars von Trier.

1 af 2 Shia LaBeouf er snart aktuel i filmen 'Lawless' og i 'The Company You Keep' med Robert Redford. (Foto: Markus Schreiber/AP)
2 af 2 Lars von Trier og Charlotte Gainsbourgh arbejdede også sammen i 'Antichrist'. (Foto: Zentropa)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen