Bond beordret skudt af M i ny Bond-trailer

Traileren til den nye Bond-film 'Skyfall' er offentliggjort, og her kan man se Bonds loyalitet over for M komme på prøve

Daniel Craig spiller Agent 007 for tredje gang (Pressefoto)
Daniel Craig spiller Agent 007 for tredje gang (Pressefoto)

2012 er et særligt år for fans af film, hvor hovedkarakteren går under navnet Bond - James Bond.

5. oktober er det nemlig 50 år siden, at den første Bond-film 'Agent 007 - mission drab' havde premiere, hvor en senere legendarisk Sean Connery gjorde sin entre som den hemmelige agent

Læs også:

Se også: Daniel Craig: Bond-filmen bliver bedre og større

Og fredag den 26. oktober er der verdenspremiere på den nye Bond-film, 'Skyfall'. Og er man nysgerrig for at få et glimt fra filmen har man nu muligheden.

Den officielle trailer til den 23. film i rækken med den verdenskendte agent 007 er nu offentliggjort, og den lover på action og spænding i tråd med de to foregående film, der også har Daniel Craig i hovedrollen.

Denne gang er manden i instruktørsædet den oscarvindende Sam Mendes - der netop fylder 47 år i dag - som tidligere har instrueret 'American Beauty', 'Road to Perdition' og 'Revolutionary Road'.

Læs også:

Se også: Agger mødte James Bond i USA

Men selvom det nu er en ny instruktør, der står bag filmen, lover traileren mere af samme rå action, som har været kendetegnende for Bond-filmene siden Daniel Craig afløste Pierce Brosnan i rollen.

I 'Skyfall' bliver Bonds loyalitet overfor M sat på en prøve, da begivenheder fra hendes fortid sætter tingene i et nyt perspektiv. Da MI6 kommer under angreb, må 007 opspore og ødelægge truslen, uanset hvor personlige omkostningerne bliver.

Medvirkende i filmen: Daniel Craig, Javier Bardem, Judi Dench, Ralph Fiennes, Bérénice Marlohe og Naomie Harris.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen