Dansk kannibalfilm er et mega-flop

Kun 3600 danskere har set kannibalfilmen 'Eddie - The Sleepwalking Cannibal', selvom produceren spåede et hit

Danskerme gider ikke se filmen om 'Eddie - The Sleepwalking Cannibal'. (Foto: Foto: Quiet Revolution Pictures).
Danskerme gider ikke se filmen om 'Eddie - The Sleepwalking Cannibal'. (Foto: Foto: Quiet Revolution Pictures).

Det danske publikum er ikke klar til de rendyrkede genrefilm. Det er tydeligt, når man kigger på salgstallene på den danske kannibalfilm 'Eddie - The Sleepwalking Cannibal'. Det skriver Filmmagasinet Ekko.

Succes blev ellers spået af den entreprenante producent Ronnie Fridthjof for et par uger siden i Politiken, lige inden Fridthjof Films kannibalkomedie fik premiere.

Nu må producenten erkende, at han tog fejl. 10 dage efter premieren har blot 3625 danskere slukket deres tørst efter bloddryppende danske film, konstaterer Ekko. Filmen åbnede ellers i 44 biografer landet over.

- Jeg havde forventet, at den ville kunne trække 15.000 til 20.000 tilskuere, og nu vil den formentlig lande på omkring 6000 til 7000. Jeg er da skuffet over dens performance, men jeg er egentlig ikke overrasket, siger Fridthjof.

Læs også:

Se også: Ny film med Thure Lindhardt er en halvskæv stiløvelse

Fridthjof Film, som ellers står bag succeser som 'Blå Mænd', 'Armadillo' og 'Alle for én', har spenderet 1,3 millioner kroner i filmen, der er blevet støttet med et tilsvarende beløb af Det Danske Filminstitut.

Bookingdirektør for Nordisk Film Biografer Helle Schmidt havde for længst forudset, at filmen ikke ville have så gyldne dage.

Når 44 biografer har valgt at vise Eddie - The Sleepwalking Cannibal alligevel, er en af grundene, at juli har budt på meget få premierefilm. Kun to store amerikanske film ('The Amazing Spider-Man' og 'The Dark Knight Rises', red.) har fået premiere i juli.

Læs også:

Se også: På Zombie-jagt i Cannes

- Så lavt et tal er aldrig set før. Der har simpelthen ikke været film nok, og så er biograferne blevet fristet over evne, forklarer formanden for Danske Biografer, Kim Pedersen, og fortæller videre:

- Eddie burde ikke være blevet udsendt i så mange biografer - om overhovedet.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen