Far: Batman-skyderi er ikke Ledgers skyld

Heath Ledgers far forsvarer sønnens sidste rolle efter massakren i Colorado under Batman-premieren

Heath Ledger i rollen som Jokeren. (Foto: AP/Warner Bros).
Heath Ledger i rollen som Jokeren. (Foto: AP/Warner Bros).

Efter den tragiske skudscene under premieren på den nye Batman film 'The Dark Knight Rises' i Colorado er den afdøde skuespiller Heath Ledgers far ude og sige, at man ikke kan bebrejde sønnens rolle 'Jokeren' for skyderiet.

Det skriver hjemmesiden E! Online.

- Jokeren er fiktion. Men jeg ved ikke, hvad det her gør ved karakteren. Jeg tror også, det er det sidste, jeg vil bekymre mig om. Jeg vil bekymre mig om de efterladte familier, fortæller Kim Ledger til den australske avis Herald Sun.

Læs også:

Se også: Batman sælger færre billetter efter massakre

Udtalelsen kommer, efter at New Yorks politikommissær, Ray Kelly, har udtalt, at den mistænkte i skudsagen, James Holmes, havde farvet sit hår rødt og påstået, at han var Jokeren. Han nåede at dræbe 12 mennesker ved premieren.

Sønnen Heath Ledger kunne opleves i rollen som superskurken Jokeren i den anden film i Christopher Nolans Batman-triologi, 'The Dark Knight', kort før sin død af en overdosis i januar 2008.

Læs også:

Pårørende og indbyggere i Aurora, Colorado, mindes ofrene for masseskyderiet i en biograf. (Foto: AP) 112 - 23. jul. 2012 - kl. 04:45 Obama græd med Batman-ofrene

- Vi kan ikke bebrejde Heath eller Joker-karakteren. Fyren er åbenlyst sindssyg. Det er tydeligt, at han har mistet besindelsen. Jeg synes, at Amerika burde stramme kravene for adgangen til ammunition eller gennemse våbenloven, konstaterer Kim Ledger.

1 af 2 Kim Ledger ses her ved sønnen Heaths begravelse i 2008. (Foto: AP/Rob Griffith).
2 af 2 Heath Ledger i rollen som Jokeren. (Foto: AP/Warner Bros).
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen