Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Batman-anmeldere truet på livet

Rasende Batman-fans går amok på nettet og sender dødstrusler til negative anmeldere - den kendte film-side Rotten Tomatoe har lukket for kommentarer til anmeldelser af Batman-filmen 'The Dark Knight Rises'

Christian Bale ses her i rollen som Batman i den længe ventede nye Batman-film 'The Dark Knihgt Rises', der har premiere i de danske biografer i morgen.(Foto: SF Film)
Christian Bale ses her i rollen som Batman i den længe ventede nye Batman-film 'The Dark Knihgt Rises', der har premiere i de danske biografer i morgen.(Foto: SF Film)

Den nye Batman-film 'The Dark Knight Rises' bliver beskrevet som den ultimative, modbydelige og seje kamp mellem godt og ondt. Men selve Batman-filmen er nærmest som en spejderlejr i forhold til de dødstrusler og svinagtigheder, der bliver sendt til de anmeldere, der har været negative overfor filmen, der har premiere i de danske biografer i morgen.

LÆS OGSÅ:

Intl. kendte - 18. jul. 2012 - kl. 13:38 Sexet Catwoman på den røde løber

Kritikere, der blandt andet har kaldt filmen 'en skuffelse' eller 'ualmindelig klodset', er blevet angrebet af rasende fans på hjemmesiden 'Rotten Tomatoes', der samler anmeldelser for alle verdens vigtigste film. De kritiske anmeldere bliver kaldt 'idioter', og flere af dem er blevet truet på livet.

Du skal dø i flammer
'Du skulle gennembankes til koma med en gummislange, eller også skal du dø i flammer'.

Sådan lyder en af de mere alvorlige dødstrusler på 'Rotten Tomatoes', der nu for første gang nogensinde, siden hjemmesiden startede i 1999, har taget det meget drastiske skridt at lukke for kommentarerne til anmeldelserne af den nye Batman-film 'The Dark Knight Rises'.

Anmelderen Christy Lemire fra Associated Press samt filmbloggeren Marshall Fine er nogle af de anmeldere, der har været kritiske overfor filmen. De har begge modtaget ekstremt hadefulde angreb og dødstrusler fra fanatiske Batman-fans.

Generelt er Batman-filmen dog blevet modtaget utrolig godt. Af de foreløbig 79 anmeldelser, der er samlet på hjemmesiden 'Rotten Tomatos', er det kun 11, der er negative.

LÆS OGSÅ:

Film - 17. jul. 2012 - kl. 10:15 TV: Anmelderne vilde med ny Batman-film

1 af 4 Christian Bale kaster sig ud i sit sidste eventyr som Batman i 'The Dark Knight Rises'.Filmen har allerede fået fantastiske anmeldelser i udlandet. Kun ganske få anmeldere er kritiske overfor filmen, og de har fået dødstrusler af fanatiske Batman-fans.(Foto: SF Film)
2 af 4 En skræmmende god plakat. (Foto: SF Film)
3 af 4 De fire hovedrolle-indehavere i The Dark Knight Rises er her på den røde løber til gallapremieren i New York. Fra venstre: Marion Cottilard, Gary Oldman, Anne Hathaway og Christian Bale.(Foto: AP)
4 af 4 Christian Bale ses her i rollen som Batman i den længe ventede nye Batman-film 'The Dark Knihgt Rises', der har premiere i de danske biografer i morgen.(Foto: SF Film)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen