The Hoff spiller sig selv i ny Baywatch-film

59-årige David Hasselhoff skal optræde i rollen som sig selv i den kommende filmversion af tv-serien 'Baywatch'

Man skulle tro, at David Hasselhoff skulle spille livredderen Mitch Buchannon i den nye 'Baywatch'-film. Det skal han ikke, han skal spille David Hasselhoff. (Foto: AP)
Man skulle tro, at David Hasselhoff skulle spille livredderen Mitch Buchannon i den nye 'Baywatch'-film. Det skal han ikke, han skal spille David Hasselhoff. (Foto: AP)

Baywatch-fans får endnu engang muligheden for at se den amerikanske strandløve David Hasselhoff i aktion, når den kommende Baywatch-film får premiere.

Læs også:

Se også: DiCaprio ville have en rolle i Baywatch

Men denne gang har 59-årige Hasselhoff ikke tænkt sig at spille livredderen Mitch Buchannon, som han gjorde i den oprindelige tv-serie. The Hoff optræder i stedet på rollelisten som sig selv.

- Jeg har lige mødt den mand, der står bag filmen. Og jeg skal spille rollen som mig selv, siger Hasselhoff til Female First.

Læs også:

Se også: Briterne gider ikke afdanket strandløve

Hasselhoff, som tidligere har været dommer i tv-showet 'Americas Got Talent', er indtil videre den eneste skuespiller, som er offentliggjort til Baywatch-filmen. Men der har været rygter om, at både Justin Timberlake og Justin Bieber skulle deltage i projektet.

The Hoff blev sammen med Pamela Anderson verdensberømt i den populære strandserie. Folkene bag filmudgaven håber da også på, at Pamela Anderson vil trække i livreddertøjet og spille med i den nye film.

Læs også:

Det er 20 år siden, at Pamela Anderson fik sit gennembrud. Men hun er stadig veldrejet. (Foto: Splash News) Intl. kendte - 23. apr. 2012 - kl. 11:48 TV: Pamela Anderson hader Hollywood

Ud over sin tid som strandløve i Baywatch er Hasselhoff især kendt for sin hovedrolle i tv-serien 'Knight Rider' fra 1980'erne.

Hassehoff har været gift to gange før og er far til to døtre. For tiden er han kæreste med 31-årige Hayley Roberts.

Læs også:

Se også: The Hoff fejrer 60 år med 60 gange sex

1 af 2 The Hoff fik sit gennembrud i 80'er-serierne 'Baywatch' og 'Knight Rider'. (Foto: AP)
2 af 2 Man skulle tro, at David Hasselhoff skulle spille livredderen Mitch Buchannon i den nye 'Baywatch'-film. Det skal han ikke, han skal spille David Hasselhoff. (Foto: AP)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen