Jackson svarer tilbage på Hobbit-kritik

Instruktøren Peter Jackson har fået en del kritik for sin kommende film Hobbitten. Nu forsvarer han sig

Peter Jackson indspiller 'Hobitten' med 48 klip i sekundet, hvilket har medført en del kritik. (Foto: AP/Victoria Will).
Peter Jackson indspiller 'Hobitten' med 48 klip i sekundet, hvilket har medført en del kritik. (Foto: AP/Victoria Will).

Da instruktøren bag trilogien 'Ringenes Herre', Peter Jackson, viste klip fra sin nye film Hobbitten på en konference i Las Vegas tidligere på måneden, var ikke alle begejstrede.

Peter Jackson har indspillet filmen med 48 klip i sekundet mod den normale standard på 24 klip. Ifølge Jackson giver det et væsentligt klarere billede, men flere af tilskuerne syntes, at scenerne mindede om noget fra en lavbudgetfilm.

- Det er alt for klart, og der er noget galt med kontrasten. Det virker som en film produceret for tv, lød det dengang fra nogle af tilskuerne ifølge BBC.

Nu svarer han tilbage på kritikken.

Se også: Jackson viser klip fra ny Hobbit-film

- Jeg kan ikke sige noget til folk, der gør, at de vil kunne lide den. Ligesom jeg ikke kan sige noget til dem, der ikke kan lide fisk. Man kan ikke forklare, hvorfor fisk smager så godt, og hvorfor alle burde nyde det, siger han til avisen The Toronto Sun.

- Nogle af dem, der kritiserede filmen, sagde, at de efter lidt tid havde vænnet sig til at se på de 48 klip, fordi man kommer ind i dialogerne, filmens figurer og historien. Man bliver vant til det, uddyber instruktøren.

Så er de første levende billeder fra den kommende storfilm blevet frigivet. Film - 21. dec. 2011 - kl. 10:13 Se den første trailer fra Hobbitten

Han forklarer desuden, at det er helt bevidst, at han har valgt 48 klip i sekundet, fordi det forbedrer 3D-effekten og inddrager publikum i højere grad end tidligere.

Se også: Her er årets fem vildeste og dyreste film Læs også: Her er årets fem vildeste og dyreste film

Fordi mindre biografer kan få problemer med at vise filmen, da det kræver en opdatering af de normale projektorer, kommer filmen højest sandsynligt i både en standardudgave og i den omtalte udgave med 48 klip i sekundet.

Hobbitten er handlingsmæssigt forløberen til de tre Ringenes Herre-film og får premiere i USA den 14. december 2012.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!