Russell Crowe skal spille Noah

Den australske skuespiller Russell Crowe skal spille hovedrollen som Noah i filminstruktøren Darren Aronofskys kommende storfilm om den bibelske historie Noahs Ark

Den australske skuespiller Russell Crowe skal spille hovedrollen som Noah i en kommende storfilm om Noahs Ark.(Foto: AP)
Den australske skuespiller Russell Crowe skal spille hovedrollen som Noah i en kommende storfilm om Noahs Ark.(Foto: AP)

Paramount Pictures og New Regency Productions annoncerede i går, at Oscar-vinderen Russell Crowe har fået rollen som Noah i den Oscar-nominerede instruktør Darren Aronofskys nye film af samme navn. Filmen får amerikansk premiere den 28. marts 2014.

Aronofsky udtaler:

- Jeg vil gerne sige tak til Paramount Pictures og Regency for at bakke op om mit holds arbejde med at stable denne bibelske giganthistorie på benene. Jeg er stolt af at arbejde sammen med Crowe på dette eventyr. Hans enorme talent gør, at jeg kan sove roligt om natten. Jeg ser frem til, at han overrasker mig hver dag, siger Aronofsky.

LÆS OGSÅ:

Se også: Spydig Crowe går fra radioshow i vrede

Den kommende film 'Noah' følger den bibelske historie om Noah tæt. I en verden hærget af menneskelig synd, bliver Noah givet en guddommelig mission: Han skal bygge en ark for at redde alle skabninger fra den kommende oversvømmelse. Manuskriptet er skrevet af Aronofsky og Ari Handel med hjælp af den Oscar-nominerede manuskriptforfatter John Logan('Gladiator' og 'Hugo').

LÆS OGSÅ:

Se også: Crowe gav 50.000 til ulykkelig pige

Optagelserne begynder til juli i Island og New York.

Dansk premieredato er ikke fastlagt.

LÆS OGSÅ:

Se også: Russel Crowe beskyldes for mordtrussel

1 af 3 En lidt mere afslappet Russell Crowe, der iøvrigt er blevet familiefar.(Foto: AP)
2 af 3 Russell Crowe er her fotograferet i Cannes med sin smukke kone, sangerinden Danielle Spencer.(Foto: AP)
3 af 3 Den australske skuespiller Russell Crowe skal spille hovedrollen som Noah i en kommende storfilm om Noahs Ark.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!