Jackson viser klip fra ny Hobbit-film

Ikke alle var lige begejstrede for den digitale teknik, Peter Jackson anvender i den første af to Hobbit-film

Så er der godt nyt til alle fans af den eventyrlige verden. (Foto: Polfoto)
Så er der godt nyt til alle fans af den eventyrlige verden. (Foto: Polfoto)

Filminstruktøren bag trilogien 'Ringenes Herre', Peter Jackson, har afsløret et 10 minutter langt klip fra sin nye film 'Hobbitten' på en filmkonference i Las Vegas, og ikke alle var lige begejstrede. Det skriver BBC.

'Hobbitten' er handlingsmæssigt forløberen til de tre 'Ringenes Herre'-film. Den følger hobbitten Bilbo Baggins (Sækker), der spilles af briten Martin Freeman. Andre stjerner i filmen er Orlando Bloom og Ian McKellen.

Lavbudgetfilm
Trods de store navne både foran og bag kameraet, så fik det ikke tilskuerne i den amerikanske spilleby til at falde på halen. Flere af tilskuerne hævdede, at scenerne i traileren mindede om noget fra en lavbudgetfilm.

Los Angeles Times skriver derimod, at klippene var særdeles realistiske.

- I åbningsscenen, som er taget fra luften, ses et dramatisk bjerglandskab. Det ser klarere ud end det, man ser i de fleste naturfilm, skriver avisen.

Peter Jackson har indspillet filmen med 48 klip i sekundet mod den normale standard på 24 klip. Ifølge Jackson giver det et væsentligt klarere billede.

Kontrasten
- Bevægelserne virker mere realistiske, og det er ikke så hårdt ved øjnene, forklarer Peter Jackson.

- Det er alt for klart, og der er noget galt med kontrasten. Det virker som en film produceret for tv, lød det fra nogle af tilskuerne.

'Hobbitten' er den første af to film. Den ventes at komme ud i biograferne til december. Og så må publikum fælde dom over den digitale teknik, Jackson har benyttet sig af.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere