Her er den nye Hunger Games-instruktør

Efter at Gary Ross droppede millionsuccesen, skal I Am Legend-instruktøren Francis Lawrence tage over

Film nummer to i 'The Hunger Games'-trilogien har fundet sin nye instruktør. (AP Photo/Lionsgate, Murray Close)
Film nummer to i 'The Hunger Games'-trilogien har fundet sin nye instruktør. (AP Photo/Lionsgate, Murray Close)


Se også: Instruktør dropper Hunger GamesKatniss giver den gas som 'en moderne Robin Hood' i 'The Hunger Games'. (Foto: AP / Lionsgate) Film - 27. mar. 2012 - kl. 11:24 Bueskytter frygter 'The Hunger Games'

Det var lidt af et chok, da instruktøren Gary Ross fortalte, at han ikke ville instruere den planlagte toer til den million-indbringende film The Hunger Games.

For ikke nok med, at filmen havde vist sig at være en bragende succes, så havde Gary Ross også fået en stor del af æren for det.

Men produktionsselskabet Lionsgate måtte alligevel ud og finde en ny instruktør, og det er nu lykkedes.

Francis Lawrence, der før har instrueret film som I Am Legend og Water For Elephants, har nemlig takket ja til projektet.

Den bedste i verden
Selvom Hunger Games-skuespillerne er kede af at skulle sige farvel til Gary Ross, så glæder de sig over, at Lionsgate har fundet en afløser.

- Gary Ross er den bedste i verden. Jeg synes, at han gjorde et fantastisk stykke arbejde med filmen. Jeg vil helt sikkert savne ham, siger Josh Hutcherson, der spiller Peeta Mellark i filmen.

- Francis Lawrence er meget talentfuld. Jeg har hørt at han skulle være verdens sødeste fyr. Jeg er meget spændt på at se, hvad han vil stille op med filmen, siger Josh Hutcherson.

Gary Ross takkede nej til at instruere toeren 'Catching Fire', fordi han mente, at produktionsselskabet havde lagt en alt for stram tidsplan for filmen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere