Prisfest kan ende i fødsel

Filminstruktørens kone risikerer fødsel på rød løber

Thomas Vinterberg med konen Helene, der venter parrets første barn. Vinterberg har to piger i forvejen med instruktøren Maria Walbom. (Foto: Kim Kastrup).
Thomas Vinterberg med konen Helene, der venter parrets første barn. Vinterberg har to piger i forvejen med instruktøren Maria Walbom. (Foto: Kim Kastrup).

Lige nu er Thomas Vinterberg fuldt optaget af både efterarbejde på sin film og forberedelserne til Cannes. Men den succesfulde instruktør kan sagtens blive endnu mere presset. Konen Helene er højgravid med parrets første barn.
Ifølge Vinterberg selv 'skrider' den del af hans liv også 'planmæssigt fremad'.

Læs også:

Se også: Vinterberg skåler i champagne

Men maj kan gå hen og blive en rigtig stor måned for den 42-årige instruktør. For konens termin er sat til samme dag som prisoverrækkelsen i Cannes, begge begivenheder er planlagt til den 27. maj.

Til spørgsmålet om konen skal med til Cannes, svarer han:

- Det ved vi ikke endnu. Det har vi slet ikke taget stilling til.

- Hvad gør I, hvis hun går i fødsel, og du skal tage imod hovedprisen?

- Forventer du, jeg kan svare på det, griner den stolte instruktør?

Instruktøren Thomas Vinterbergs film 'Jagten' med Mads Mikkelsen i hovedrollen er inviteret med i hovedkonkurrencen ved årets filmfestival i Cannes.

Læs også:

Se også: Thomas Vinterbergs 'Jagten' sælger godt i Berlin

'Jagten' er udtaget til konkurrencen om den eftertragtede Guldpalme, der uddeles hvert år i slutningen af maj. Filmen bliver den første dansksprogede spillefilm i hovedkonkurrencen i 14 år. I 1998 vandt Thomas Vinterberg Juryens Specialpris ved samme filmfestival for dogmefilmen 'Festen'.

Læs også:

Se også: Thomas Vinterberg skal være far for tredje gang

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere