Skørtejæger tilbage på lærredet

Vinder over strubekræft: Hollywoodskuespiller i ny komedie

Michael Douglas er i gang med en ny komedie. Men allerede fra i dag, kan man se ham i biograffer landet over i thrilleren 'Haywire', der har fået tre stjerner i Ekstra Bladet. (Foto: Chris Pizzello/AP).
Michael Douglas er i gang med en ny komedie. Men allerede fra i dag, kan man se ham i biograffer landet over i thrilleren 'Haywire', der har fået tre stjerner i Ekstra Bladet. (Foto: Chris Pizzello/AP).

Michael Douglas planlægger come-back i komedien ’Las Vegas’, efter lang tids kamp mod strubekræft.

Læs også:

Se også: Douglas-comeback til Oscar

Den 67-årige Hollywoodlegende har sagt ja til at spille med i en komedie. I filmen spiller han en dameglad gammel mand, der nægter at se alderen i øjnene, men ender dog til sidst med at gå på kompromis og slår sig ned med en kvinde, der er halvt så gammel.

Filmen var på tale allerede tre år tidligere, men blev sat på pause, da Douglas blev tvunget på sygeorlov i 2010 på grund af strubekræft.

Læs også:

Se også: Michael Douglas: - Jeg har det godt

Tunge drenge som Christopher Walken og Dustin Hoffman er også blevet nævnt i forbindelse med projektet.

John Turteltaub, Instruktøren bag et hav af tv-serier og Disney produktioner skal instruere.

Nostalgitrip
Filmen fortæller historien om Michaels alter ego, der inviterer tre barndomskammerater med på en herretur til Las Vegas. Undervejs kommer det frem, at to af dem som teenagere har været forelsket i den samme pige.

Thrilleren ’Haywire’ af Steven Soderberg er Douglas' sidste filmproduktion. Den blev skudt i 2010 og handler om en kvindelig lejesoldat, der tager grueligt hævn. Actionthrilleren har dansk premiere i dag, den 19. april 2012.

1 af 2 Her ses det heldige asen med sin 25 år yngre kone, skuespillerinden Catherine Zeta-Jones til en tidligere Oscar-uddeling. (Foto:Chris Pizzello/AP).
2 af 2 Michael Douglas er i gang med en ny komedie. Men allerede fra i dag, kan man se ham i biograffer landet over i thrilleren 'Haywire', der har fået tre stjerner i Ekstra Bladet. (Foto: Chris Pizzello/AP).
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere