Se verdens to sjoveste betjente

Jonah Hill og Channing Tatum springer ud som to usædvanligt morsomme betjente, der går undercover på en highschool i filmen '21 Jump Street'

Verdens to mests umulige betjente Channing Tatum og Jonah Hill har lige givet Ekstra Bladets udsendte en bøde på 600 kroner for at have drukket sig fuld i Chili Mango Margaritas og for at se for gammel ud. (Foto: Matt Dames)
Verdens to mests umulige betjente Channing Tatum og Jonah Hill har lige givet Ekstra Bladets udsendte en bøde på 600 kroner for at have drukket sig fuld i Chili Mango Margaritas og for at se for gammel ud. (Foto: Matt Dames)

MEXICO (Ekstra Bladet): Man skal virkelig passe på, hvis man kommer i kløerne på verdens to sjoveste betjente Jonah Hill og Channing Tatum. Det måtte Ekstra Bladets udsendte igår erkende, da han fik en bøde på 600 kroner for at 'se for gammel ud' og for 'at have optrådt beruset på offentligt sted dybt påvirket af chili mango margaritas'.

Jonah Hill og Channing Tatum optrådte på slap line for verdenspressen i Cancun i Mexico i forbindelse med deres kommende film '21 Jump Street', hvor de springer ud som de to betjente Schmidt(Jonah Hill) og Jenko(Channing Tatum), der var fjender, mens de gik på highschool. Men som voksne uddannede betjente får de nu en special-opgave, hvor de skal gå undercover på en highschool for at afsløre en narkobande.

LÆS OGSÅ:

Se også: Jonah, du har revnet dine bukser!

De to knap så intelligente bejtente får opgaven, får de ser så unge ud. Problemet er bare, at teenagerne idag lever helt anderledes, end da de selv gik på highschool.

Jonah Hill, der har været med til at skrive historien, fortæller til Ekstra Bladet, at han selv blev moppet og drillet, da han gik i highschool, fordi han var lidt af en nørd. Channing Tatum havde imidlertid ikke nogen problemer, da han gik i highschool, fordi han var muskuløs og dyrkede masser af sport.

- Hvis der var nogen, der var frække, fik de én over nakken, siger Channing Tatum, der i sin skoletid var lidt af en helt. Men i '21 Jump Street' byttes rollerne om, fordi det ikke længere er out at være en nørd, og fordi det ikke længere er in at være en sportsidiot.

Masser af penis jokes
Hill blev fascineret af historien, fordi han fandt det interessant at dykke ned i den mest vigtige tid i ens barndom, nemlig skoletiden.

- Som voksen tror man, at man har svarene på alle de spørgsmål, man ikke kunne svare på som ung. Men vores karakterer i filmen, finder ud af, at det slet ikke er sandt. De finder nemlig ud af, at intet er, som da de selv gik i highschool, fordi ungdommen har ændret sig totalt. Og så ryger de direkte tilbage til teenage-årenes usikkerhed og problemer, siger Jonah Hill om filmen, der selvfølgelig er spækket med ungdommelige penis jokes.

- Det er altså ikke kun penis-jokes. Der er masser af geniale jokes. Og det har været utrolig sjovt for mig at være med i en komedie, siger Channing Tatum.

LÆS OGSÅ:

Se også: Skuespiller brændte huden af penis

Johnny Depp i birolle
Filmen er baseret på den populære tv-serie fra 1980' erne af samme navn, hvor verdensstjernen Johnny Depp fik sit store gennembrud. Han har også en lille rolle i filmen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Badejern i stripperfilm

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!