Instruktør dropper Hunger Games

Selvom filmen Hunger Games er en dundrende succes, vil Gary Ross ikke instruere den planlagte toer

Jennifer Lawrence i rollen som Katniss Everdeen - der ikke bliver instrueret Gary Ross i næste ombæring. (Foto: AP/Lionsgate).
Jennifer Lawrence i rollen som Katniss Everdeen - der ikke bliver instrueret Gary Ross i næste ombæring. (Foto: AP/Lionsgate).

Selvom Hunger Games skovler millioner af dollar ind, så har instruktøren Gary Ross alligevel takket nej til at instruere opfølgeren om pigen Katniss Everdeen.

Det er tilsyneladende ikke penge, der er problemet mellem instruktøren og produktionsselskabet Lions Gate, men derimod den tidshorisont, der er på projektet.

Jennifer Lawrence i rollen som Katniss Everdeen i blockbusteren 'Hunger Games'. (Foto: AP/Lionsgate/Murray Close). Film - 26. mar. 2012 - kl. 08:30 Hunger Games er en pengemaskine

- Som manuskriptforfatter og instruktør, synes jeg simpelthen ikke, at der er tid til at skrive og forberede filmen, som jeg gerne ville lave den, på grund af den stramme produktionsplan, fortæller Gary Ross i en udtalelse. Det skriver Huffington Post.

Gary Ross har fået stor ros for sin filmatisering af Hunger Games. Bøgerne er oprindeligt skrevet af Suzanne Collins, og der er stadig to bøger i serien, der skal filmatiseres.

Men det bliver altså uden Gary Ross.

- Vi er meget kede af, at Gary Ross har valgt ikke at instruere 'Catching Fire', siger Lions Gate i en udtalelse.

Børn, der dræber børn er underholdning i et fiktivt fremtids-USA, og fra i dag også de danske biografer. Her er det filmens kvindelige hovedrolle spillet af Jennifer Lawrence. Film-anmeldelser - Brug ikke - 22. mar. 2012 - kl. 10:34 Barnemord som underholdning Læs også: Barnemord som underholdning

- Vi havde virkelig set frem til at lave filmen sammen med ham. Han gjorde et fantastisk job med den første film, og vi er meget taknemmelige for hans arbejde, siger selskabet.

Jagten på en ny instruktør er dermed gået i gang.

Optagelserne til 'Catching Fire'skal efter planen begynde til august, og igen har filmen Jennifer Lawrence i hovedrollen som Katniss Everdeen, der skal overleve magthavernes årlige dødsspil.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!