Ny Dum og Dummere på vej

Til september begynder optagelserne til efterfølgeren til filmen 'Dum og Dummere' med Jim Carrey.

'Dum dummere' morede folk i 1994. Nu kommer den svære to'er.
'Dum dummere' morede folk i 1994. Nu kommer den svære to'er.

Filmen 'Dum og Dummere' fik nærmest kultstatus, da den havde premiere i 1994. Nu er der endelig en toer på vej, bekræfter filmens instruktør, Peter Farrelly.

Og både Jim Carrey og Jeff Daniels, der spillede hovedrollerne som Lloyd og Harry i den originale film, har sagt ja til at spille med i efterfølgeren.

LÆS OGSÅ: Jim Carrey tog pis på hele veden

- Vi går i gang med at indspille 'Dum og Dummere 2' i september. Det er den første toer, vi har lavet, og både Jim Carrey og Jeff Daniels er med, fortæller Peter Farrelly ifølge Toronto Sun.

Carr eys idé
Vi har altid gerne ville lave en toer, og det var Jim, der ringede op. Jeff har altid gerne ville gøre det. Jim har haft travlt, men han ringede og sagde 'Vi bliver nødt til at lave den her'. Han havde lige set 'Dum og Dummere', og han sagde 'Det er det perfekte tidspunkt for en toer. Lad os gøre det', fortæller Peter Farrelly.

I 2003 havde filmen 'Dum og Dummere: Da Harry mødte Lloyd' premiere. Det var en prequel, der handlede om tiden før 'Dum og Dummere', men den var hverken instrueret af Peter Farrelly eller havde nogle af de originale stjerner på rollelisten.

1 af 2 Jim Carrey er klar på flere løjer. (Foto: AP)
2 af 2 'Dum dummere' morede folk i 1994. Nu kommer den svære to'er.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!