Pierce Brosnan væltede sig i danske damer

Den tidligere James Bond-skuespiller Pierce Brosnan havde det som blommen i et æg under indspilningerne til Susanne Biers film 'Den skaldede frisør', hvor han var omringet af adskillige smukke danske skuespillerinder

Pierce Brosnan havde det som blommen i et æg under indspilningerne af Susanne Biers film 'Den skaldede frisør', hvor han blev feteret af en lang række smukke danske skuespillerinder, heriblandt Trine Dyrholm og Paprika Steen.(foto: Doane Gregory)
Pierce Brosnan havde det som blommen i et æg under indspilningerne af Susanne Biers film 'Den skaldede frisør', hvor han blev feteret af en lang række smukke danske skuespillerinder, heriblandt Trine Dyrholm og Paprika Steen.(foto: Doane Gregory)

Det er lidt mere end et år siden, at Susanne Bier vandt en Oscar for sin film 'Hævnen'. Et par måneder efter indspillede hun den danske film 'Den skaldede frisør' med den tidligere James Bond-skuespiller Pierce Brosnan i en af de bærende mandlige hovedroller. Og den 58-årige britiske charmetrold havde det ifølge Susanne Bier som blommen i et æg under optagelserne til filmen ved den romantiske Amalfa-kyst i Italien, især fordi han det meste af tiden var omringet af smukke danske skuespillerinder.

Brosnan omsværmet af danske kvinder
- Pierce Brosnan havde ingen problemer med, at han var den eneste englænder i filmen. Han var helt på toppen og hele tiden i godt humør. Det var altså også lidt heldigt for ham, at der var så mange kvinderoller i filmen. Alle de danske kvindelige skuespillere heriblandt Trine Dyrholm og Paprika Steen synes jo, at han var dejlig, fortæller Susanne Bier om filmen, der også tæller den smukke Christiane Schaumburg Müller, Line Kruse, Molly Egelind og Bodil Jørgensen på rollelisten.

Kan du fortælle lidt mere om, hvordan det var at arbejde sammen men den store engelske skuespiller?

- Det var skønt. Han var både sjov og dejlig. Men det var også besværligt, fordi han er så berømt. Trafikken gik simpelthen i stå i den italienske by Sorrento, når vi indspillede scener med Pierce Brosnan. Vi lavede blandt andet en scene hos en frisør på torvet i byen Sorrento, og det skabte stort trafikkaos, fordi alle i byen ville hen og se Pierce Brosnan filme, fortæller Susanne Bier.

Romantisk bryllyp ved Amalfi-kysten
'Den skaldede frisør' er en romantisk komedie med kæmpe stort R, der tager publikum med til det billedskønne Sorrento i det sydlige Italien, hvor vi skal til bryllup med to danske familier. I centrum har vi det unge, skønne brudepar Astrid(Molly Egelind) og Patrick(Sebastian Jessen). Og rundt om dem deres to skøre familier. I den ene lejr har vi brudens mor - den smukke, men kræftramte frisør Ida(Trine Dyrholm) uden hår på hovedet og netop forladt af sin mand gennem 25 år. Med til brylluppet er også Idas brovtende båthorn af en mand, Leif(Kim Bodnia), og dennes nye blondine-kæreste Thilde(Christiane Schaumburg Müller), der har det lidt svært med det danske sprog. Og endelig Astrids hårdtslående soldaterbror Kenneth(Micky Skeel Hansen) med det eksplosive temperament. I den anden lejr møder vi gommens engelske far, den distræte forretningsmand Philip(Pierce Brosnan), der hver dag undrer sig over, hvorfor han stadigvæk bor i Danmark– og ikke helt er kommet sig over sin kones tragiske død. Og sidst men ikke mindst slipper vi heller ikke for Philips svigerinde Benedikte(Paprika Steen) med fut i snakketøjet og knald på hormonerne. Der er med andre ord lagt i pastagryden til en passioneret, krydret omgang Pasta Con Amore.

Filmen har premiere i august måned, og Susanne Bier forsøger at få filmen enten med til filmfestivalen i Venedig eller i Toronto.

1 af 3 Pierce Brosnan kissemisser med Trine Dyrholm i en scene fra filmen.(Foto: doane gregory)
2 af 3 Susanne Bier var yderst tilfreds med samarbejdet med Pierce Brosnan.(Foto: doane Gregory)
3 af 3 Pierce Brosnan havde det som blommen i et æg under indspilningerne af Susanne Biers film 'Den skaldede frisør', hvor han blev feteret af en lang række smukke danske skuespillerinder, heriblandt Trine Dyrholm og Paprika Steen.(foto: Doane Gregory)
0 kommentarer
Vis kommentarer