Aniston nøgen og på stoffer i ny film

Den amerikanske skuespillerinde Jennifer Aniston levede sig fuldt ind i rollen som hippie i filmen 'Wanderlust'

Der er også scener i filmen, hvor Aniston rent faktisk har tøj på. (Polfoto)
Der er også scener i filmen, hvor Aniston rent faktisk har tøj på. (Polfoto)

Rygterne om en masse nøgenhed i filmen 'Wanderlust', hvor Jennifer Aniston spiller den kvindelige hovedrolle, svirrer allerede.

- Man kan ikke give et kort referat af den her film. Men den er pikant, og den er grov. Det er en historie om et kærestepar, der flytter fra en by til en anden. Og får en oplevelse for livet, siger Aniston til hjemmesiden E! Online.

LÆS OGSÅ:

Se også: Aniston afviser rygter om utroskab

I filmen beslutter parret at forlade storbyens stress og jag til fordel for mere frihed og tid til hinanden. De rejser derfor fra Manhattan, New York, og tager til et hippiekollektiv på landet, hvor alle er frie og løsslupne.

- Alle var meget nøgne under indspilningen. Det var utroligt befriende, siger Aniston til hjemmesiden ET Canada.

Anistons mand i filmen spilles af skuespilleren Paul Rudd. Han fortæller til hjemmesiden people.com, at Anistons nøgenscener passer perfekt til den stemning, der er i filmen. Kun én af scenerne med den nøgne Aniston blev tonet ned.

LÆS OGSÅ:

Se også: Så nedringet har du aldrig set Jennifer Aniston

I scenen deltager hun i et protestoptog, og her viser hun både bagdel og bryst. Men i den færdige film, bliver hendes bryster kun vist gennem små slørede tv-skærme. Til gengæld vises hendes bagdel helt uden slør i filmen.

Ud over nøgenhed er der også scener i filmen, hvor Aniston tager stoffer. Det fik den amerikanske talkshowvært Chelsea Handler til at spørge hende, om hun tog stoffer i virkeligheden for at forberede sig til scenen.

- Næh. Jeg har faktisk aldrig prøvet det. Så jeg ved ikke helt, hvordan det føles. Jeg prøvede bare at komme i tanke om min værste frygt og forestillede mig så, at netop det ville ske, svarede Aniston.

LÆS OGSÅ:

Se også: Frække Aniston elsker at 'fucke'

Filmen har premiere i USA fredag den 24. februar og forventes at komme til Danmark om et par måneder.

0 kommentarer
Vis kommentarer