Pattinson dyrker sex med tre ældre damer

Verdens største teenage-idol 25-årige Robert Pattinson dyrker sex med tre ældre damer i den nye film 'Bel Ami'

25-årige Robert Pattinson ses her her i rollen som Georges Duroy i fuld gang med at forføre den 41-årige Uma Thurman. (Foto: Berlinale)
25-årige Robert Pattinson ses her her i rollen som Georges Duroy i fuld gang med at forføre den 41-årige Uma Thurman. (Foto: Berlinale)

BERLIN(Ekstra Bladet): Den 25-årige Robert Pattinson er uden tvivl verdens største teenage-idol. En betegnelse han har erhvervet sig på grund af sin rolle som vampyren Edward Cullen i de tre ekstremt populære Twilight-film.

I Twilight-filmene er han omgivet af smukke unge kvinder på sin egen alder, og han ender med at blive forelsket i den smukke Bella, der bliver spillet af Kristen Stewart, der senere blev hans kæreste og stadigvæk er det.

LÆS OGSÅ:

Se også: Chokeret over egne sexscener

Men i hans nye film 'Bel Ami' vælter han sig i erotiske udskejelser med kvinder, der er meget ældre end ham selv. Det gælder f.eks. den 52-årige Kristin Scott Thomas, der er næsten dobbelt så gammel som Pattinson. Men også både 41-årige Uma Thurman og 32-årige Christina Ricci kaster sig ud i erotisk lagengymnastik med verdens mest kendte vampyr.

Han boller sig til magt og indflydelse
I 'Bel Ami', der er instrueret af Declan Donnellan og Nick Ormerod, spiller Pattinson dog ikke vampyr. Han spiller derimod den fattige soldat George Duroy, der lige er vendt hjem til Paris efter flere års krigstjeneste i Algeriet. Robert Pattinson får job som journalist, men han er alt for doven. Og for at komme hurtigt til tops i de finere kredse i Paris forfører han tre forskellige damer, der er gift med indflydelsesrige mænd.

LÆS OGSÅ:

Se også: Blev skuespiller for at score damer

Jeg var småfed i filmen
Da Ekstra Bladet møder Robert Pattinson og Christiana Ricci forklarer de detaljeret, hvordan det var et indspille de erotiske scener i filmen:

- Det var meget grænseoverskridende at lave de erotiske scener foran et filmhold på 100 mennesker, siger Christina Ricci, og Robert Pattinson tilføjer:

- Før filmen fik jeg at vide, at jeg ikke måtte træne fysisk, fordi mænd i 1890' erne ikke havde sixpack-mavemuskler, så jeg var lidt småfed i filmen. Og det brød jeg mig ikke om, forklarer Pattinson, men han bliver afbrudt af Christiana Ricci.

Jeg havde hår under armene
- Hvad så med mig. Jeg fik at vide, at jeg ikke måtte barbere mig, og at jeg skulle have hår under armene som damerne fra den tid. Man føler sig altså ikke særlig sexet, når man ligger nøgen i en seng med en ordentlig hårdusk under armene, grinede Christina Ricci.

LÆS OGSÅ:

Se også: Robert Pattinsons hårde sexscene

Robert Pattionson. Du er jo vant til at være offer for sladderjournalisterne. Men i filmen spiller du selv en sladderjournalist. Hvordan var det?

- Det var yderst interessant. Intet har forandret sig siden den tid. I min rolle som sladderjournalisten skrev jeg nogle saftige historier, som jeg selv fandt på, og så lagde bare nogle navne ind i den.

I Twilight spiller du med ganske unge og smukke kvinder. I 'Bel Ami' spiller du med ældre og smukke kvinder. Foretrækker du de ældre eller de unge kvinder?

- Nu er jeg sgu nødt til at være lidt diplomatisk. Både de unge og de ældre kvinder har deres gode sider, lød det diplomatiske svar fra verdens største teenage-idol.

1 af 5 Robert Pattinson havner i dobbeltsengen med alle de her tre kvinder, der er meget ældre end ham. Fra venstre Kristin Scott, Thomas på 52 år, Uma Thurman på 41 år og Christina Ricci på 32 år.
2 af 5 Der er nogle meget dristige sex-scener i kroppen, hvor man både ser Christina Ricci og Robert Pattinson nøgne.Her er Christina Ricci dog påklædt.(Foto: Berlinale)
3 af 5 Sådan ser Robert Pattinson ud i rollen som charmøren Georges Duroi, der i 1890' ernes Paris boller sig frem til en højere social plads i samfundet. Og han dyrker selvfølgelig kun sex med rige kvinder.(Foto: Berlinale)
4 af 5 Uma Thurman gifter sig oven i købet også i filmen med Robert Pattinson.(Foto: Berlinale)
5 af 5 25-årige Robert Pattinson ses her her i rollen som Georges Duroy i fuld gang med at forføre den 41-årige Uma Thurman. (Foto: Berlinale)
0 kommentarer
Vis kommentarer