Thomas Vinterbergs 'Jagten' sælger godt i Berlin

Den danske filminstruktør Thomas Vinterberg er godt på vej med en ny film med titlen 'Jagten', der har Mads Mikkelsen i hovedrollen - den er allerede solgt til flere lande

Thomas Vinterberg er på vej med en ny film, der har Mads Mikkelsen i hovedrollen.(Foto: Gorm K. Gaare)
Thomas Vinterberg er på vej med en ny film, der har Mads Mikkelsen i hovedrollen.(Foto: Gorm K. Gaare)

BERLIN(Ekstra Bladet): Der er store forventninger til Thomas Vinterbergs kommende spillefilm 'Jagten' med Mads Mikkelsen i hovedrollen. Således er der allerede nu flot gang i filmens internationale salg på filmfestivalen i Berlin. En kort promo om 'Jagten' er netop blevet screenet for det internationale marked, og allerede nu er der lukket aftaler med Storbritannien (Arrow Films) og Benelux-landene (Wildbunch), hvilket lover rigtig godt for det videre salg.

'Jagten', der pt. er i post-produktion, er en foruroligende skildring af, hvordan løgn bliver til sandhed - en moderne fortælling om heksejagt, uretfærdighed, skyld og tilgivelse. En beretning om, hvor skrøbeligt fællesskabet er, når sladder, tvivl og ondskab får lov at florere. Jagten er et gribende portræt af en mand, der kæmper for at rense sig selv, og en far og hans søn, der rækker ud efter hinanden, mens deres verden falder sammen.

Mads Mikkelsen har hovedrollen, og i andre vigtige roller ses bl.a. Susse Wold, Anne Louise Hassing, Thomas Bo Larsen, Bjarne Henriksen og Lars Ranthe. Charlotte Bruus Christensen har været fotograf på filmen, den klippes af Anne Østerud og produceres af Morten Kaufmann og Sisse Graum Jørgensen for Zentropa.

'Jagten' har et budget på 20 mio. kr. og er produceret af Zentropa Entertainments19 med støtte fra Det Danske Filminstitut v/ filmkonsulent Steen Bille og DR. Blandt filmens co-producenter er Zentropa International Sweden og Film i Väst med støtte fra Det Svenske Filminstitut og Sveriges Television. Filmen er ligeledes støttet af Nordisk Film & TV Fond, Eurimages og EUs Media-program.

'Jagten' distribueres af Nordisk Film Biografdistribution, mens Trustnordisk står for det internationale salg.

0 kommentarer
Vis kommentarer