Skønhedens svære sexscener

Kate Beckinsale havde svært ved at gennemføre sexscenerne med Colin Farrell til filmen 'Total Recall'

Kate Beckinsale havde svært ved at gennemføre sexscenerne med Colin Farrell. (Foto: AP)
Kate Beckinsale havde svært ved at gennemføre sexscenerne med Colin Farrell. (Foto: AP)

Årsagen til at Kate Beckinsale fandt sexscener med Colin Farell i filmen 'Total Recall' svære at være med i, skyldes at hendes mand, Len Wiseman, var instruktør på filmen.

- Men jeg tror næsten, det var værst for Colin. Det er jo akavet at skulle kærtegne instruktørens kone. Især når Len står og siger: Det var det, du er fyret!, fortæller Beckinsale til hjemmesiden Female First.

Dog endte Beckinsale og Farrell med at blive gode venner i løbet af optagelserne til filmen.

Prof og sjov
- Han er fantastisk. Han er en virkelig god skuespiller. Meget professionel. Jeg kan ikke finde noget dårligt at sige om ham. Han er også sjov, fortæller hun.

Beckinsale er netop vendt tilbage fra en treårig pause fra arbejdet. Pausen brugte hun på at være mere sammen med sin 12-årige datter, Lily, som hun har med skuespilleren Michael Sheen.

- Egentlig planlagde jeg ikke at holde en pause. Men der var ikke lige en rolle, som jeg virkelig gerne ville have. Så jeg besluttede, at det ikke var det værd. Jeg ville hellere bruge tiden på min datter, fortæller hun til Female First.

Genindspilning
Filmen 'Total Recall' er en genindspilning af science fiction-filmen af samme navn fra 1990. Dengang blev Colin Farrells rolle spillet af Arnold Schwarzenegger, mens Beckinsales rolle blev spillet af Sharon Stone. Filmen fra 1990 vandt en Oscar for bedste visuelle effekter.

Len Wisemans genindspilning forventes at være færdig i løbet af sommeren 2012.

1 af 2 Kate Beckinsale danner par med filmens instruktør Len Wiseman. (Foto: AP)
2 af 2 Kate Beckinsale havde svært ved at gennemføre sexscenerne med Colin Farrell. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer