Schwarzenegger og Stallone på hospitalet sammen

De to skuespillere skal måske overveje, om de er ved at være lidt for gamle til at indspille actionscener

Sylvester Stallone og Arnold Schwarzenegger er ikke helt i den form, som de var en gang. Derfor kniber det for deres kroppe at klare benhårde filmindspilninger. (Foto: Arnold Schwarzenegger)
Sylvester Stallone og Arnold Schwarzenegger er ikke helt i den form, som de var en gang. Derfor kniber det for deres kroppe at klare benhårde filmindspilninger. (Foto: Arnold Schwarzenegger)

Når man er oppe i årene og måske endda allerede har fejret sin 60-års fødselsdag, så er kroppen måske ikke helt, hvad den har været. Men det kan være svært at indse - i hvert fald hvis man hedder Arnold Schwarzenegger eller Sylvester Stallone.

De to mænd mødtes i hvert fald tilfældigvis på hospitalet, hvor de begge skulle have tjekket nogle skader efter indspilningerne til deres nye film.

Arnold Schwarzenegger har selv lagt et billede af mødet på nettet, og under det skriver han:

- Efter al den action, de mange stunts og den fysiske mishandling vi gik igennem, da vi filmede 'The Exopendables 2' og 'The Last Stand', skulle jeg lige ind og have ordnet min skulder.

LÆS OGSÅ:

I 'The Expendables' kan Sly indhente flyvemaskiner, der er ved at lette - men muskelbundtet kan desværre ikke redde sin egen film. (Foto: Photo Rio News) Anmeldelser - 13. aug. 2010 - kl. 11:58 The Expendables: Muskler i modvind

- Se hvem der helt tilfældigt ventede bag mig i køen til skulderoperationer. Nu er vi klar til endnu sjov omgang action, når vi skal filme 'The Tomb', skriver Arnold Schwarnegger på sin hjemmeside.

1 af 2 Schwarzenegger er 64 år, mens Stallone er 65. (Foto: AP)
2 af 2 Sylvester Stallone og Arnold Schwarzenegger er ikke helt i den form, som de var en gang. Derfor kniber det for deres kroppe at klare benhårde filmindspilninger. (Foto: Arnold Schwarzenegger)
0 kommentarer
Vis kommentarer