Klassefesten vinder over Klovn

Danske film bliver mere og mere populære. Det viser billetsalget til landets biografer

Bestseller i biografen: Det går godt for 'Klassefesten', som danskerne valfarter til de røde sæder for at se (Foto: Lars Høgsted)
Bestseller i biografen: Det går godt for 'Klassefesten', som danskerne valfarter til de røde sæder for at se (Foto: Lars Høgsted)

Anders W. Bertelsen, Nicolaj Kopernikus og Troels Lyby gør det så godt som gamle klassekammerater i filmen 'Klassefesten', at filmen nu er set af over 300.000 mennesker i biografen.

Instruktør Niels Nørløvs 'Klassefesten' runder som den fjerde danske film 300.000 billetter i år. De andre film er 'Dirch' med 477.000 billetter, 'Far til fire - tilbage til naturen' og 'Alle for én' med hver cirka 380.000 besøgende i biografen.

'Klovn - the Movie' har også rundet 300.000 billetter i 2011, selvom premieren var den 16. december 2010.

'Klassefesten' handler om tre moderne mænd, der opdager, at de ikke længere er 18 år, men i stedet har synsbesvær, ulykkelig kærlighed og uønsket hårvækst.

LÆS OGSÅ: Anders W. Berthelsen: For gammel til at være ung

De tre gymnasiekammerater Niels, Andreas og Thomas bliver inviteret til 25 års jubilæum for deres gamle gymnasieklasse. Niels og Andreas har ikke lyst til at deltage, men Thomas har arrangeret weekendtur med drinks, damer og dampbad.

Om de overlever det københavnske natteliv og når frem til klassefesten står indtil videre hen i det uvisse.

LÆS OGSÅ: Klassefest uden klasse

0 kommentarer
Vis kommentarer