Robert Pattinsons hårde sexscene

Fans har ventet årevis på at se sexscenen mellem vampyren Edward og pigen Bella. Men den var ikke nem at lave

Robert Pattinson og Kristen Stewart på lagnerne i 'Breaking Dawn'. (Foto: Polfoto/Stella Pictures).
Robert Pattinson og Kristen Stewart på lagnerne i 'Breaking Dawn'. (Foto: Polfoto/Stella Pictures).

Det var hårdt arbejde for Robert Pattinson at indspille sexscenen med Kristen Stewart i Twilight-sagaens nyeste film 'Breaking Dawn'.

Det fortalte skuespilleren, da han fredag indtog scenen ved et pressemøde i Stockholm, hvor 80 journalister fra hele Norden tålmodigt har ventet på at få lov at stille den populære stjerne et par spørgsmål.

Ved sin side havde han Ashley Greene, der i Twilight-filmene spiller søsteren Alice.

Hun var noget mere afdæmpet end Pattison, der efter sit gode humør at dømme ikke led af de store tømmermænd, selvom de begge festede til langt ud på natten på Stockholms populære Café Opera dagen før.

Det var hårdt
Flere gange fik Robert Pattinson den samlede presse til at bryde ud i latter - for eksempel da han blev stillet spørgsmålet om, hvordan det havde været at filme den længe ventede sexscene mellem hans karakter Edward og pigen Bella, der bliver spillet af Kristen Stewart.

- Det var hårdt. Alle havde en mening! 'Nej, sådan støder Edward ikke', sagde folk. Chefen kom endda og sagde 'Jeg låner lige Kristen og viser, hvordan du skal gøre'. Ej, det gjorde han ikke, men det var tæt på, grinede Robert Pattinson.

Resultatet af parrets længe ventede tur i lagnerne er en baby, der er halvt vampyr og halvt menneske.

- Det er jo en frygtelig konsekvens. De får en djævlebaby! Der kan i bare se! Man skal ALDRIG have sex, grinede Pattinson.

Forfatteren til bøgerne bag filmene, Stephenie Meyer, er mormon. Og det er grunden til, at Bella og Edward først har sex i film nummer fire i sagaen. Det er nemlig her, de bliver gift.

Meget nervøse
Sexscenen er slet ikke beskrevet i bogen, hvor man forlader parret på bryllupsnatten og næste kapitel begynder morgenen efter. Det gjorde det endnu sværere, fortalte skuespilleren, der også havde en anden bekymring.

- Kristen og jeg var begge meget nervøse for, om vores kroppe så godt nok ud. Det var nok det, vi var mest bekymrede for, fortalte Robert Pattinson.

0 kommentarer
Vis kommentarer