Se Thure bolle i vandet med fransk topmodel

Thure Lindhardt kaster sig ud i en flot og krævende sex-scene i vandet med den franske skuespillerinde og topmodel Laetitia Casta i filmen 'The Island', hvor han også bliver deltager i Big Brother i Bulgarien - se filmens trailer her

Thure Lindhardt ses her i en øm scene med den smukke franske topmodel og skuespillerinde Laetitia Casta i en scene fra den nye film 'The Island'.(Foto: Quinzane des Realisateurs)
Thure Lindhardt ses her i en øm scene med den smukke franske topmodel og skuespillerinde Laetitia Casta i en scene fra den nye film 'The Island'.(Foto: Quinzane des Realisateurs)

CANNES(Ekstra Bladet):- Det var meget vanskeligt at lave bolle-scenen i vandet. Vi kunne næsten ikke holde balancen i vandet, og det tog adskillige timer, før scenen var i hus, fortæller Thure Lindhardt om en meget intens sex-scene i vandet fra hans nyeste film 'The Island' af den bulgarske instruktør Kamen Kalev, der netop er blevet vist under filmfestivalen i Cannes i sideprogrammet 'Quinzaine des Realisateurs'.

SE THURE DYRKE SEX UNDER VANDET I FILMENS TRAILER HER

Den 36-årige danske skuespiller har hovedrollen i 'The Island', hvor han spiller overfor den usædvanligt smukke franske topmodel og skuespillerinde Laetitia Casta.

Filmen tager udgangspunkt i det unge par Sophie og Daneel fra Paris, der tager på ferie til Bulgarien og havner på en lille næsten øde ø i Sortehavet. I starten elsker de intens med hinanden, blandt andet i en imponerende flot sex-scene under vandet. Men de kommer hurtigt op at skændes på grund af en graviditetstest og øens mærkelige få indbyggere. Sophie tager hjem til Paris, og Daneel havner pludselig i den bulgarske udgave af Big Brother. Mere skal ikke røbes her.

- Jeg kunne aldrig drømme om at melde mig til et realityprogram som Big Brother, men i den her film går jeg altså frivilligt ind i Big Brother. Det var en grænseoverskridende og klaustrofobisk oplevelse, og efter en uges optagesler i de rigtige Big Brother-studier i Bulgarien ville jeg bare ud huset, siger Thure Lindhardt til Ekstra Bladet.

Der er også en scene, hvor Thure springer direkte ud i vandet fra en 30 meter høj klippe, og svømmer 1 kilometer ud i vandet, hvor han så bare ligger og flyder rundt.

- Vi brugte selvfølgelig en statist til udspringet. Nogle unge bulgarske mænd hoppede hver dag ud fra klippen, og vi brugte en af dem til det farlige spring. Han fik en blond paryk på og blev iklædt mit tøj, fortæller Thure.

LÆS OGSÅ: THURE VÆLTER SIG I BLOD

Det mest udfordrende ved filmen for Thure Lindhardt var dog, at han skulle lære bulgarsk.

- Jeg har ca. 100 replikker på bulgarsk i filmen. Jeg lærte dem udenad og forstod selvfølgelig, hvad det var, som jeg sagde. Og efterhånden kunne jeg faktisk godt selv tale lidt bulgarsk, fortæller Thure.

I morgen skal Thure Lindhardt her i Cannes se Lars von Triers film 'Melancholia', og så går turen ellers direkte videre til Spanien, hvor han på øen Formentera skal optage den tyske film af samme navn.

- Den handler sjovt nok også om et par, der havner på en lille ø. Det ender sgu med, at jeg får ø-kuller, siger Thure med et smil om filmen, hvor han skal spille overfor den tyske skuespillerinde Sabine Timoteo.

Thure skal til efteråret lave teater på Betty Nansens Teatret i en forestilling, der hedder 'Rød', hvor han skal spille overfor Flemming Enevold.

1 af 5 Thure Lindhardt præsenterede igår ved filmfestivalen i Cannes sin nye film 'The Island'. Han kom fem minutter for sent til pressemødet, hvor han blev mødt med dundrende klapsalver.(Foto: Thomas Sjørup)
2 af 5 Thure Lindhardt spadserer her en tur på Croisetten i Cannes. I baggrunden kan man se det berømte Hotel Carlton.(Foto: Thomas Sjørup)
3 af 5 Den smukke franske topmodel og skuespillerinde Laetitia Casta er her klædt i en meget fræk gennemsigtig kjole, der ikke levner ret meget til fantasien.(Foto: Abaca)
4 af 5 Den franske topmodel Laetitia Casta ses her på catwalken. Hun har også medvirket i 10-12 film.(Foto: AP)
5 af 5 Thure Lindhardt ses her i en øm scene med den smukke franske topmodel og skuespillerinde Laetitia Casta i en scene fra den nye film 'The Island'.(Foto: Quinzane des Realisateurs)
0 kommentarer
Vis kommentarer