Trier aflyser den store Melancholia-fest

Presset på Lars von Trier er blevet for stort efter de store fordømmelser af hans nazistiske udtalelser under filmfestivalen i Cannes - en stor anlagt fest for Melancholia-filmen er blevet aflyst

Lars von Trier er en presset mand efter sine nazistiske udtalelser i Cannes.(Foto: Thomas Sjørup)
Lars von Trier er en presset mand efter sine nazistiske udtalelser i Cannes.(Foto: Thomas Sjørup)

CANNES(Ekstra Bladet): Det er garanteret ikke sjovt at være i Lars von Triers bukser netop nu efter de mange internationale fordømmelser, der er kommet oven på hans nazistiske udtalelser i Cannes. Zentropa har måske forståeligt nok aflyst den stort anlagte fest for filmen 'Melancholia', der skulle starte lige efter midnat i aften på en af de fashionable strandrestauranter på Croisetten.

Festen skulle have fejret Trier og hans internationale skuespillere Kirsten Dunst, Kiefer Sutherland og Charlotte Gainsbourg i anledning af filmens relative gode modtagelse. Adskillige hundrede mennesker var inviteret med til den fornemme fest med gratis drikkevarer og diverse lækkerier.

Det var restauranten selv, der nægtede at holde festen, fordi Lars von Triers udtalelser 'ikke passede til restaurantens etniske tilhørsforhold'.

0 kommentarer
Vis kommentarer