'Den som dræber' i biografen til oktober

TV 2's blodige søndagsunderholdning bliver senere på året præsenteret som biograffilm

Det foreløbig sidste afsnit af 'Den som dræber' blev vist i søndags. Til oktober genopstår konceptet på det store lærrede. (Foto: per Arnesen / TV 2)
Det foreløbig sidste afsnit af 'Den som dræber' blev vist i søndags. Til oktober genopstår konceptet på det store lærrede. (Foto: per Arnesen / TV 2)

Mens seertallene på TV 2-satsningen 'Den som dræber' søndag efter søndag er blevet dårligere og dårligere, har folkene hos Miso Film arbejdet hårdt på en spillefilmsudgave af serien.

De skrantende seertal har ikke direkte påvirket filmarbejdet, men filmens producer Jonas Allen lægger ikke skjul på, at han godt kunne have ønsket sig en lille smule mere medvind for tv-serien som optakt til filmpremieren.

- Det havde da været skønt med bedre seertal, men det kommer ikke til at påvirke filmen direkte. Optagelserne løb af stabelen i december, og lige nu er vi i fuld gang med lydarbejdet, så vi kan være klar til premiere i oktober eller november, siger Jonas Allen til ekstrabladet.dk

Det fulde udtræk
I forhold til tv-serien lover Jonas, at man får en helt anden og mere spektakulær oplevelse, hvis man vælger at smutte tur i biffen.

- Det bliver med 'det fulde udtræk'. Der bliver bedre tid til at gå i dybden med drabene og det psykologiske. Det bliver en storslået og spektakulær finale, siger Jonas Allen.

TV 2 har endnu ikke meldt ud, om man fortsætter med endnu en sæson af 'Den som dræber'.

Tv-stationen meddeler, at de er gået i 'tænkeboks', men indtil videre er skuespillerne stadig blevet bedt om at holde plads i deres kalender til en eventuel ny omgang søndags-splatter.

0 kommentarer
Vis kommentarer