Tæt på at få bidt nosserne af

Holdet bag 'Terkel i knibe' og 'Rejsen til Saturn' er til september tilbage med den episke fantasyfilm 'Ronal Barbaren' - se den hylende morsomme 'motion poster', hvor Ronals nosser er i stor fare samt to andre rablende trailere til filmen, der vil lægge gaderne øde

Der er ikke mange nosser i Rolan, og i filmens 'Motion Poster' er han oven i købet ved at få bidt nosserne af.(Foto: Einstein Film)
Der er ikke mange nosser i Rolan, og i filmens 'Motion Poster' er han oven i købet ved at få bidt nosserne af.(Foto: Einstein Film)

CANNES(Ekstra Bladet): Det danske animationsfilm-selskab 'Einstein Film' har her under filmfestivalen i Cannes præsenteret en 13 minutter lang promo-version af efterårets kommende store tegnefilm 'Ronal Barbaren' for internationale filmkøbere. Ekstra Bladet fik lov til at kigge med, og kan her afsløre, at der virkelig er noget at glæde sig til.

SE RONAL TÆT PÅ AT FÅ BIDT NOSSERNE AF HER

Det tegner til at blive en herlig politisk ukorrekt film, hvor man bogstaveligt talt får smæk for skillingerne. Historien foregår i en fjern fortid, men dialogen er skarp og moderne.

Sexede babes og olieindsmurte muskler
Det vrimler med sexede babes, nosser, olieindsmurte muskler og blodige kampe med ondskabens fyrste Volcazar, og der er ingen tvivl om, at Ronal med de tynde ben og arme bliver et hit i Danmark.

Philip Lipsky Einstein fra 'Einstein Film' håber på, at filmen også vil blive solgt rundt omkring i verden.

- Det er jo en universel historie om den lille tynde Ronal, der finder ud af, at indre styrke er bedre en store olieindsmurte muskler. Vi er blandt andet inspireret af Conan Barbaren med Arnold Schwarzenegger, 80' ernes bad taste og 'Ringenes Herre', siger Philip Lipsky Einstein.

SE FILMENS ORIGINALE TRAILER HER

Animationsfilmen følger den unge barbar Ronal, en ægte vatpik blandt muskuløse og olie-indsmurte barbarer. Skæbnen vil dog, at barbarernes overlevelse kommer til at hvile på Ronals spinkle skuldre, da ondskabens fyrste, Volcazar bortfører hver eneste levende barbar – på nær Ronal.

Derfor må Ronal begive sig ud på en farefuld rejse for at redde sine forsvundne landsbyfæller og stoppe Volcazars jagt på verdensherredømmet. Undervejs få han følgeskab af den buttede skjald, Alibert, den smukke, men dødsensfarlige skjoldmø, Zandra, og den metroseksuelle elver-vejviser, Elric.

Orker i G-streng
I kampen mod ondskaben må gruppen overkomme utrolige strabadser i en verden befolket af højrøvede elvere, bimbo-amazoner og piercede orker i læderchaps og G-streng.

Komedien kommer i 3D og har stemmer af bl.a. Anders Juul, Preben Christensen, Lars Mikkelsen, Lars Bom, Sven-Ole Thorsen og Gitte Nielsen.

I den engelske version vil 'Einstein Film' bevidst caste fallerede 1980' er idoler som Chuck Norris, Lorenzo Lamas og Grace Jones.

'Ronal Barbaren' har dansk premiere i biografer over hele landet til september 2011.

SE SKELETTERNE SYNGE THE FINAL COUNTDOWN HER

1 af 5 Ronals trofaste venner, den buttede skjald Alibert og den metroseksuelle elver-vejviser Elric. Læg lige mærke til bimbo-tøsen med de usædvanligt store jader. Dem vrimler det med i filmen.(Foto: Einstein Film)
2 af 5 Ondskabens fyrste Volcazar udrydder hele Ronals stamme 'barbarerne'. Og så træder den nosseløse Ronal med de tynde arme i karakter.(Foto: Einstein Film)
3 af 5 Der er altså ikke mange kilo på Ronals vægtstand. Men til gengæld har han et stort mod, når det gælder.(Foto: Einstein Film)
4 af 5 Barbarernes leder bliver dræbt af fyrst Volcazars og giver ansvaret for stammens overlevelse videre til Ronal.(Foto: Einstein Film)
5 af 5 Der er ikke mange nosser i Rolan, og i filmens 'Motion Poster' er han oven i købet ved at få bidt nosserne af.(Foto: Einstein Film)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen