Fed Keith Richards-joke i pirat-film

Keith Richards ligner en ældgammel udgave af Johnny Depp i 'Pirates of the Caribbean 4', hvor han i rollen som kaptjan Jack Sparrows far har en af filmens fedeste jokes

I Cannes springer borgerne også ud i decideret pirat-orgier, hvor de klæder sig ud i diverse pirattøj i anledning af verdenspremieren på 'Pirates of the Caribbean 4'.(Foto: Thomas Sjørup)
I Cannes springer borgerne også ud i decideret pirat-orgier, hvor de klæder sig ud i diverse pirattøj i anledning af verdenspremieren på 'Pirates of the Caribbean 4'.(Foto: Thomas Sjørup)

CANNES(Ekstra Bladet): Der er mange, der har ventet spændt på at se Rolling Stones-guitaristen Keith Richards rolle som kaptajn Jack Sparrows far i den nye 'Pirates of Caribbean 4', som Ekstra Bladet her til morgen så under filmfestivalen i Cannes.

Keith Richards, der i filmen ligner en ældgammel klon af Johnny Depps karakter kaptajn Jack Sparrow, har en ganske lille rolle i filmen. Men den er til gengæld hylende morsom.

I filmens start bliver Johnny Depp jaget gennem Londons gader af en hel hær af engelske soldater, før han til sidst kommer i skjul på sin fars stamværtshus.

Jack Sparrow fortæller sin far(Keith Richards), at han med et skib skal ud og søge efter den såkaldte 'ungdommens kilde', der ifølge myterne giver evig ungdom til den person, der drikker af kilden. Jack Sparrow spørger derefter sin erfarne pirat-far, om han nogensinde har set 'ungdommens kilde', og Keith Richards svarer helt tørt: Synes du jeg ligner sådan én.

Johnny Depp forklarede selv i formiddags overfor verdenspressen, at han selv ser sin Jack Sparrow-karakter som en slags rockn' roll-stjerne fra 1800 tallet.

- Jeg ville personlig gerne have set lidt mere til Keith Richards i filmen. Men hans daglige job er jo i Rolling Stones, og han havde ikke så meget tid at give af. Men jeg er atlså helt vild med Keith Richards. lød det fra Johnny Depp.

Filmen kan ses i de danske biografer på torsdag.

LÆS I MORGEN STOR ARTIKEL OM PIRATES OF CARIBBEAN 4 I EKSTRA BLADETS PAPIRAVIS

1 af 4 Johnny Depp og Keith Richards her en herlig morsom scene i den nye 'Pirates of the Caribbean 4'.(Foto: AP)
2 af 4 Keith Richards har fuldstændig ret, når han i sin rolle som kaptajn Jack Sparrows far siger, at han på ingen måder ligner en, der har drukket af ungdommens kilde.(Foto: AP)
3 af 4 Johnny Depp ses her i sin elskede rolle som piraten kaptajn Jack Sparrow.(Foto: AP)
4 af 4 I Cannes springer borgerne også ud i decideret pirat-orgier, hvor de klæder sig ud i diverse pirattøj i anledning af verdenspremieren på 'Pirates of the Caribbean 4'.(Foto: Thomas Sjørup)
0 kommentarer
Vis kommentarer