Det er slut med 'bang-bang' for Van Damme

Jean-Claude Van Dammes læge beordrer filmstjernen til at passe bedre på sine meget skadede ører

Jean-Claude van Damme er blevet diagnosticeret med højfrekvenshøretab. (Foto: AP)
Jean-Claude van Damme er blevet diagnosticeret med højfrekvenshøretab. (Foto: AP)

Adskillige år i actionfilm med 'bang' og 'boom' har skadet Jean-Claude Van Dammes hørelse. Derfor opsøgte skuespilleren sin læge for at få rettet op på sin delvise døvhed.

Desværre står det så slemt til, at filmstjernens læge har beordret ham til at bære et beskyttende høreværn, når han er på optagelse.

- Jeg har affyret en masse pistoler på film, men jeg er i stand til at høre usædvanlige lyde, som hvis du putter papir i faxmaskinen i stuen, så kan jeg høre det som en tysk hyrdehund, fortæller stjernen i dokumentarserien 'Jean-Claude Van Damme: Behind Closed Doors'.

Skuespilleren gennemgik flere prøver, før han blev diagnosticeret med højfrekvenshøretab og opfordret til at beskytte sine ører så meget som muligt.

Skal opereres i næsen
I programmet fortæller lægen til Jean-Claude:

- Der er en forskel på at høre i de høje frekvenser mellem begge sider af dine ører, hvilket betyder, at hvis mange mennesker taler sammen i en gruppe, er det ganske vanskeligt for dig at forstå, hvad en person siger til dig.

- Du hører, men du kan ikke forstå. Det er et problem med højfrekvenshøretab. Hvad du kan gøre for ikke at gøre det værre, er at bruge høreværn, når du går ud og optager film.

Under lægeundersøgelsen blev Jean-Claude Van Damme også advaret om, at han muligvis skal opereres i næsen i fremtiden på grund af sin bøjede skillevæg.

0 kommentarer
Vis kommentarer