Penélope Cruz' ufrivillige vandladning

Under indspilningerne af den nye 'Pirates'-film måtte den dengang gravide stjerne lade vandet i bølgen blå

Penélope Cruz måtte snige sig i vandet og tisse, da hun var gravid. (Foto: AP)
Penélope Cruz måtte snige sig i vandet og tisse, da hun var gravid. (Foto: AP)

Skuespillerinden Penélope Cruz var et par måneder inde i sin graviditet, da indspilningerne til den nye 'Pirates of The Carribean'-film gik i gang sidste år.

Nu fortæller Cruz, at hun i løbet af scenerne med blandt andet Johnny Depp havde svært ved at kontrollere det nyskabte pres på sin blære.

- I de timer, optagelserne stod på, var jeg nødt til diskret at gå i vandet hvert kvarter for at tisse. Det er en af de situationer, du vil huske resten af dit liv, siger hun til Entertainment Weekly.

Øde ø uden wc
Hovedparten af optagelserne til den nye film foregik på Hawaii, men da holdet rykkede længere mod syd og længere væk fra civilisationen, var der ikke længere nogen vej udenom for 36-årige Penélope Cruz.

- Folkene bag filmen tog sig virkelig godt af mig. Men da vi var i Puerto Rico, efterlod de mig og Johnny Depp på en øde ø uden toiletter. For en gravid kvinde kan det være et ret stort problem, siger hun.

Den 11. januar i år var trængselstiderne imidlertid overstået for Penélope Cruz, da hun fødte sønnen Leo, som hun har fået sammen med sin mand, skuespilleren Javier Bardem.

0 kommentarer
Vis kommentarer