Elton John vil lave film om sit liv

Den nybagte far Elton John vil fortælle historien om sit vilde liv på det store lærred

Elton John var søndag til premiere på 3D filmen 'Gnomeo & Juliet'. Derfor den i dagens anledning ekstra fjollede brille. (Foto: AP)
Elton John var søndag til premiere på 3D filmen 'Gnomeo & Juliet'. Derfor den i dagens anledning ekstra fjollede brille. (Foto: AP)

Han har længe været en af de mest succesfulde sangere i verden, og nu vil Elton John give sine trofaste fans lidt ekstra af sig selv.

Sammen med sin mand, den canadiske filmproducer David Furnish, og den britiske manuskriptforfatter Lee Hall, der blandt andet står bag filmen Billy Elliot, vil sangeren lave en film, der fortæller historien om hans vilde liv.

- Jeg vil bare gerne lave en rigtig god film om min livshistorie. Vi har allerede et rigtig godt manuskript, siger Elton John og fortsætter:

Det vilde liv
- Den kommer naturligvis ikke til at være den traditionelle film, for mit liv har været ret vildt. Og jeg synes, det er vigtigt at lave en slags surrealistisk vinkel på mit liv.

En af de ting, der kan komme til at fylde i biografien er 63-årige Elton John og 48-årige David Furnishs søn, der kom til verden første juledag. Zachary Jackson Levon Furnish-John blev født af en amerikansk rugemor, hvis identitet er ukendt.

Eltons næse
Det er første gang, John og Furnish, der har dannet par siden 1993, bliver forældre. Hvem der er far til barnet er endnu uvist, da begge parter har bidraget til befrugtningen.

- Vi har ingen idé om, hvem faren er. Vi kigger på ham hver dag, og i øjeblikket har han Eltons næse og mine hænder. Det er ikke vigtigt for nogen af os. Han er vores barn. Det vigtigste er, at han er sund, glad og elsket, siger David Furnish.

1 af 2 Elton John og David Furnish havde ladet deres lille søn blive hjemme. (Foto: AP)
2 af 2 Elton John var søndag til premiere på 3D filmen 'Gnomeo & Juliet'. Derfor den i dagens anledning ekstra fjollede brille. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer